Τα νερά demaquillage που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας!

Πόσες φορές πρέπει να επαναλάβουμε πως το ντεμακιγιάζ είναι το βασικότερο στάδιο για να έχουμε μια καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα; Μια διαδικασία που είναι βαρετή, για τις περισσότερες από εμάς, που καταλήγουμε να την κάνουμε αναγκαστικά. Και φυσικά, καμιά από εμάς, δεν θέλει να θυσιάσει τα λίγα παραπάνω λεπτά, χαλάρωσης στο καναπέ ή ακόμα και του ύπνου της, προκειμένου να τα αφιερώσει σε μια μακράς διάρκειας αφαίρεσης του μακιγιάζ της. Η λέξη κλειδί σε όλο αυτό; Χρόνος. Και το σημερινό μας στοίχημα, είναι να σώσουμε λίγο.

Τα νερά ντεμακιγιάζ έφεραν την απόλυτη επανάσταση στη νυχτερινή μας beauty routine, γιατί πολύ απλά, καθαρίζουν και ενυδατώνουν χωρίς ταυτόχρονα να ερεθίζουν το δέρμα και τα μάτια μας. Και γιατί στη βραδινή; Μα φυσικά, για τον λόγο που θέλει το δέρμα μας, να χρειάζεται την απόλυτη ανάσα φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Για τον λόγο εκείνο, επίσης, που θέλει το δέρμα μας, να αναπλάθεται με πολύ γρηγορότερους ρυθμούς και σίγουρα πολύ ουσιαστικότερους. Διότι, για να απορροφηθούν τα serums και οι κρέμες νυκτός, πρέπει να υπάρχει ένα απόλυτα καθαρό δέρμα, που θα τα βοηθήσει να λειτουργήσουν και να φτάσουν στις βαθύτερες στοιβάδες.

Λατρεύουμε το γεγονός πως δεν χρειάζεται να φορτώνουμε το νεσεσέρ μας με γαλακτώματα και λοσιόν και πως ένα και μόνο μπουκαλάκι μας καλύπτει πλήρως αφαιρώντας ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα χωρίς να ταλαιπωρεί τις βλεφαρίδες μας αλλά και την γύρω περιοχή των ματιών.

Bonus tip: Μπορεί να αποδειχθεί η τέλεια «γόμα» σε τυχόν λάθη του μακιγιάζ, εμποτίζοντας μια μπατονέτα με λίγο από το θαυματουργό αυτό νερό.

 

You may also like