Have fun and stay warm!!

Από την ώρα που ο καιρός κρυώνει έρχεται και η στιγμή που σκέφτεσαι ότι πρέπει να αρχίσεις να κατεβάζεις τα χειμερινά και κάθε είδους ρούχο που θα σε συντροφεύει τους επόμενους μήνες που προβλέπονται κρύοι. Τα πανωφόρια είναι εκείνα που μας προφυλάσσουν πιο πολύ από το κρύο και μας κρατάνε ζεστές. Αυτό βεβαία που είναι σίγουρο είναι ότι καμία μας δεν έχει μόνο ένα.
Αν ανοίξετε την ντουλάπα σας, είμαι απόλυτα βέβαιη ότι και τα υλικά είναι πολλά ,τα μήκη είναι διαφορετικά και οι περιστάσεις που εξυπηρετεί το καθένα διαφέρουν. Τα χρώματα συνήθως είναι κλασσικά, άλλα όλο και κάποιο πράσινο ή ροζ ή ακόμα και πολύχρωμο ή patchwork θα υπάρχει που το είδατε και δεν μπορέσατε να το αφήσετε να σας φύγει.
Το χειμώνα και ιδιαίτερα, με τον χειμώνα που κάνει στην Ελλάδα είναι τέλεια ευκαιρία να ντυνόμαστε σε στρώσεις ( ή layers που λένε και στο χωρίο μου) οπότε το παλτό θα πρέπει να είναι ζεστό ή κατάλληλο για να μπορεί να φορεθεί πάνω από τις στρώσεις . Οι φωτογραφίες θα σας δώσουν μία ιδέα του τι θα φορεθεί φέτος το χειμώνα, σε πιο καθημερινές και all day εμφανίσεις χωρίς απαραίτητα να σας οδηγήσουν σε ψώνια.

Κοιτάξτε τι βρίσκετε μέσα στο χάος της ντουλάπας σας και δώστε του την αξία που του πρέπει. Για παράδειγμα εγώ έχω μία υπέροχη κασμιρένια καπαρντίνα στο χρώμα της άμμου την όποια δεν φοράω πότε και ένα μαύρο παλτό του ιδίου υφάσματος που το έχω βάλει μόνο μία φόρα από τότε που το αγόρασα ( 6 χρόνια πριν) κρίμα δεν είναι;

 

 

 

 
Είτε λοιπόν slim fit, είτε λεοπάρδαλη, ή ζακέτα, δεν υπάρχει καμία διαφυγή από το γεγονός ότι πάμε για χειμώνα, και ο χειμώνας φοράει παλτό, σε όποιο στυλ μας κάνει να νιώθουμε άνετα. Έτσι, αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα καλό αποτέλεσμα, να έχουμε σαν στόχο την άνεση μας.

Τα κορίτσια των φωτογραφιών από τους δρόμους του Λονδίνου έχουν για «περιτύλιγμα» μια εμπνευσμένη σειρά από παλτά και τα φορούν με απροσδόκητους τρόπους, δηλαδή, δείτε το χαράκωμα σε συνδυασμό με γυμνά πόδια και μπότες Steampunk stomping, ή τη Σέρλοκ Χολμς ζακέτα, το Fifties μοχέρ κουκούλι παλτό σε συνδυασμό με τολμηρά σχέδια παντελόνι. Όλα είναι εδώ υπενθυμίζοντας μας ότι όλοι μας επιλέγουμε το παλτό του χειμώνα, και ό, τι κι αν επιλέξετε, είναι ο τρόπος που το κάνετε που μετράει γιατί αυτό είναι που δείχνει το τελικό αποτέλεσμα!

You may also like