Τα πιο ερωτικά, αλλά όχι κλασσικά τραγούδια για ερωτευμένους

3edef17abd595d6398eb1b9a734dbc26Πλησιάζει η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μπορεί να θέλετε να ετοιμάσετε ένα prive party για τον/την αγαπημένο/-η σας, ή ακόμα μπορεί να έχετε μπει στη διαδικασία προετοιμασίας του γάμου σας. Και στην περίπτωση που δεν θα ακολουθήσετε τα κλισέ της γαμήλιας δεξιώσης, ένα τραγούδι θα χορέψετε οι δύο σας, έτσι για να σας θυμίζει αυτή τη σημαντική μέρα, που αλλάζει η ζωή σας…και πιστέψτε με δεν είναι όλα ρομαντικ
Και ποιός είναι ο ιδανικός για να μας συμβουλέψει; Φυσικά το Υes I Do ... που αγαπούν πολύ πολύ πολύ τη μουσική.
Πολλοί και πολλές αναρωτιέστε, ποια είναι για εμάς τα τραγούδια εκείνα που θεωρούν στο Υes I Do τα απολύτως ερωτικά must, ιδού:

The Beatles- Something

Ένα τραγούδι που μιλάει για τον πραγματικό έρωτα, για τα λακανικά μικρά αντικείμενα Α, που δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι αλλά μας κάνουν να ερωτευόμαστε, πολύ. Και επειδή πάντα πρέπει να ακούμε Beatles.

Χρήστος Κυριαζής- Έλα μωράκι μου

Γιατί είναι cult. Γιατί είναι τόσο πρόστυχο με εκπληκτικά σεμνό τρόπο. Γιατί κάπως το λέει ο θεός το «έλα μωράκι μου» που απλά λιώνω.

Ingrid Michaelson – You and I
https://www.youtube.com/watch?v=OvMVCHhwTPs
Αν δεν το ξέρετε ακούστε το. Είναι τόσο τρυφερό και γλυκό τραγούδι και με κάνει και νιώθω αυτό το συναίσθημα που έχεις όταν είσαι ερωτευμένος που νιώθεις ότι με τον άλλον μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο.

Τικ Τικ Τακ (εκείνο το παλιό ρεμπέτικο)

Πώς τολμά κανείς να ρωτήσει γιατί; «Γιατί όταν σε κοιτώ αρχίζει της καρδιάς το τικ τικ τικ τικιτικι τακ». Και γιατί είναι ρεμπέτικο, χορευτικό και χαρούμενο.

Beside you- Iggy Pop

Τραγουδάρααα, όχι τόσο χαρούμενο και χορευτικό όπως τα άλλα, όμως πανέμορφο τραγούδι με υπέροχους στίχους. Και γερή ροκιά.

Ο μ’αγαπάς κι η σ’αγαπώ- Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Πρίν ο Μαχαιρίτσας αρχίσει να με εκνευρίζει έβγαλε αυτό το τραγουδάκι που είναι απίστευτα γλυκό και η ευχή μου για όλους τους ερωτευμένους και αγαπημένους. Και είναι βαλσάκι.

Neil Sedaka – You Mean Everything to Me

Κλάψε κόσμε, δάκρυσε κόσμε! Δοξάστε τον έρωτα. Ο τίτλος τα λέει όλα.

Άδωνις- Α. Πρωτοψάλτη

Το βλέπετε και λέτε, πάει τα ‘χασε το κορίτσι, αλλά αν δεν έχετε πεί στον έρωτα «είσαι η λαχτάρα μου, ο καφές και τα τσιγάρα μου» δεν έχετε ερωτευτεί. Κι ας μην καπνίζετε.

Billie Holiday – Guilty

Κλασικκό και χιλιο-ειπωμένο αλλά τι να κάνεις; Σε μια χορευτική , άκρως γοητευτική διάθεση. Και ο ερωτισμός να διαχέεται.

Να το θυμάσαι- Σκιές

Μια hip hop επιλογή αλλά μη φανταστείτε κάτι βαρύ ή κάτι πολύ “Yo”, αν με καταλαβαίνετε. Ένα τέλειο τραγουδάκι για υποσχέσεις και για τις αληθινές σχέσει, όπως πρέπει να είναι. Και πόσος χορός σε αυτόν το ρυθμό;;;

Σας ετοιμάσαμε και link με την έτοιμη playlist στο youtube για τα αυτάκια σας και μόνο:

Πηγή: yes-I-do.gr, κείμενο: Irene Theodosi

You may also like