Τα πιο προκλητικά video clip των ημερών μας!

Συντηρητική δεν θα με έλεγα, λάτρης του “ωραίου και καλαίσθητου”, ναι… και όταν αυτό έχει κάτι να πει, το απολαμβάνω!
Σήμερα το πρωί είδα το νέο videoclip της Rihanna, η οποία ή τα χει χάσει τελείως ή έχει απίστευτα συμπλέγματα που πρέπει να λύσει! Την βρίσκω πανέμορφη, φωνάρα και με υπέροχο σώμα…
Αποτελεί πρότυπο για πολλές κοπέλες και δεν έχω καμιά αντίρρηση σε αυτό,όσον αφορά στην καριέρα της και μακάρι να υπήρχαν πολλές καλές τραγουδίστριες σαν αυτή! Όμως όσοι την παρακολουθούν “φανατικά” και θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματά της, θα θεωρούν ότι ο μοναδικός τρόπος για να ξεχωρίσεις, είναι να προβάλλεις όσο γίνεται περισσότερο την σεξουαλικότητά σου (η οποία στη συγκεκριμένη είναι διάχυτη κι αδιαμφισβήτητη)… Άντε να πεις σε μία 14χρονη ότι όλα έχουν όρια …

Για να πω την αλήθεια, παρακολουθώ και απολαμβάνω τη μουσική και τα βίντεο της Rihanna, αλλά σκεπτόμενη ως μαμά, ίσως βγαίνει ο “συντηρητισμός” μου…. και στο συγκεκριμένο δεν μου αρέσουν οι ενδυματολογικές της επιλογές… Αντιθέτως θεωρώ ότι το Diamonds είναι ίσως το καλύτερό της τραγούδι, από όλες τις απόψεις!


Ό,τι και να λέμε αυτό που κάνει, είτε στο όνομα της τέχνης είτε της προκλητικότητας, το κάνει πολύ καλά και μέχρι στιγμής χωρίς συνέπειες!

Και ας προχωρήσουμε στον μοναδικό Justin Timberlake, ο οποίος στα προηγούμενα του video clip έβγαζε έναν ερωτισμό με την αισθητική τους, αλλά δεν προκαλούσε! Μέχρι φέτος… που ο ίδιος φυσικά δεν δείχνει τίποτα (για μεγάλη στεναχώρια των θαυμαστριών του) αλλά τα μοντέλα που τον πλαισιώνουν, απλά δεν φορούν τίποτα! (ακατάλληλο για κάτω των 18, σύμφωνα με το Youtube)

Κάποιες μαμάδες κοριτσιών να γνωρίζουν την Miley Cyrus, ως Χάνα Μοντάνα… μαι, εκεί το κοριτσάκι που τραγουδούσε στην ομώνυμη σειρά της Disney… E, αυτή ξανθομαλλούσα κορασίδα, μεγάλωσε και ξεσπάθωσε! Ενας Θεός ξέρει τι απωθημένα και τι καταπίεση ένιωθε όλα αυτά τα χρόνια και πέρα από το ότι άλλαξε τελέιως εμφανισιακά… τα μουσικά της ακούσματα επίσης! Και φυσικά και ο τρόπος περιβολής… Διαβάζονται ίσως πολύ συντηρητικά αυτά που γράφω, αλλά είναι τόσο εντυπωσιακή η αλλαγή της Miley που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό, και σίγουρα πλέον αποτελεί αντικείμενο μελέτης και από τα ανδρικά περιοδικά και sites!!!

Δείτε το βίντεο….

Προσωπικά και οι τρεις καλλιτέχνες μου αρέσουν, ειδικά o Timberlake-του οποίου είχα και όλα τα cd- απλά ήταν ένα σχόλιο για τα σημεία των ημερών….

You may also like