Τα πιο σύντομα διαζύγια στην ιστορία της showbiz

Και ους ο Θεός συνέζευξεν… άνθρωπος μή χωριζέτω… όχι τόσο γρήγορα τουλάχιστον!
Ποια διάσημα ζευγάρια δεν πρόλαβαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, και έσπευσαν αμέσως να τα ξανακατέβουν;
Οι  γάμοι στο Hollywood φημίζονται για τη μικρή τους διάρκεια, αλλά ποιοι είναι αυτοί που έσπασαν κάθε ρεκόρ;

Britney Spears- Jason Alexander
Η άτακτη Britney πριν αρκετά χρόνια, και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2004 παντρεύτηκε μυστικά στο Λας Βέγκας τον παιδικό της φίλο Jason Alexander.
Μετά από μόλις 55 ώρες ο γάμος ακυρώθηκε και η νύφη δήλωσε άγνοια κινδύνου λόγω μέθης!

 

 

Drew Barrymore- Jeremy Thomas
Η Drew είναι επίσης ένα κορίτσι που μεγάλωσε σε περιβάλλον με αλκοόλ και ναρκωτικά. Στα 19 της χρόνια, παντρεύτηκε τον ιδιοκτήτη ενός μπαρ και χώρισε μέσα σε μόλις 6 εβδομάδες.

 

 

 

Nicolas Cage- Lisa Marie Presley
Ο γάμος του χολυγουντιανού ηθοποιού και της εγγονής του Έλβις τελέστηκε με το ειδυλλιακό φόντο του νησιού της Χαβάης, και τελείωσε οριστικά μόλις 3 μήνες αργότερα με τη δήλωση της νύφης: «Αυτός ο γάμος ήταν ένα τεράστιο λάθος».

 

 

 

Jennifer Lopez- Chris Judd
Ο γάμος τους συζητήθηκε όσο λίγοι στο διεθνές τζετ σετ. Το ίδιο και το διαζύγιό τους, το οποίο ήρθε 4 μήνες μετά, θέτοντας και τη δική τους ιστορία αγάπης στη λίστα με την πιο σύντομη ημερομηνία λήξης.

 

 

 

 

 

Renee Zellweger- Kenny Chesney
Ο γάμος τους ήρθε ως επισφράγιση ενός μεγάλου έρωτα ανάμεσα στη δημοφιλή ηθοποιό και τον τραγουδιστή. Ο χωρισμός τους ήρθε επίσης ως επισφράγιση του έρωτα του Kenny απέναντι σε μία άλλη γυναίκα, μόλις 4 μήνες μετά το γάμο του με τη Renee.

 

 

 

 

Dennis Rodman- Carmen Electra
Ίσως ένας από τους πιο αποτυχημένους γάμους της ιστορίας. Ο αθλητής παντρεύτηκε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το κουνελάκι του Playboy, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια του αλκοόλ στο Λας Βέγκας. Το τέλος ήρθε 9 μέρες μετά, με τον Denis Rodman να δηλώνει εξαπατημένος!

 

 

 

 

Colin Farrell- Amelia Warner
Τέσσερις μήνες γάμου ήταν αρκετοί για να διαπιστώσει ο ηθοποιός Colin Farrell ότι μάλλον ήταν κακή ιδέα να “χτυπήσει” τατουάζ με το όνομα της συζύγου του! Όπως είπε χαρακτηριστικά “Too fast, too young” .

You may also like