Τα πιο όμορφα μαλλιά χάρη στη Bellissima

ricci-curl-h694px-2Πόσες φορές ευχηθήκατε να μπορούσατε να φτιάξετε τα μαλλιά σας μόνη σας εύκολα και γρήγορα; Και κυρίως χωρίς να “κάψετε” τις τρίχες; Τώρα πλέον υπάρχει η λύση! Συγνώμη… δύο λύσεις, ανάλογα με την επιθυμία σας!
Η Bellissima χαρίζει εδώ και δέκα χρόνια στις γυναίκες τα καλύτερα εργαλεία για τη διατήρηση της ομορφιάς τους και πλέον δημιούργησε δύο ακόμα συσκευές, των οποίων η καινοτόμος τεχνολογία συναντά την κομψότητα του ιταλικού στυλ για να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα και ευκολία στη χρήση.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε την ευκαιρία στο all-day restaurant YELLOW να γνωρίσουμε από κοντά τα δύο προϊόντα που αλλάζουν την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών μας, όπου οι υπεύθυνοι της εταιρίας μας έκαναν την παρουσίαση, αλλά είχαμε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε. Το συμπέρασμα είναι ότι είναι πολύ εύκολα στη χρήση τους… προσωπικά ενθουσιάστηκα γιατί μου λύνει πλέον τα χέρια όταν θα προκύψει μία έκτακτη έξοδος και θέλω να έχω περιποιημένα μαλλιά…

088

Καταρχήν τη θαυματουργή BELLISSIMA RICCI & CURL για τέλειες Μπούκλες με ένα απλό “κλικ”
Το φορμάρισμα των μαλλιών σας δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Τώρα χάρη στο επαναστατικό, αυτόματο σίδερο για μπούκλες Bellissima Ricci & Curl έχετε τις μπούκλες που επιθυμείτε εύκολα και γρήγορα. Με το Bellissima Ricci & Curl τα μαλλιά σας αποκτούν όγκο και χάρη και μόλις λίγα δευτερόλεπτα είναι αρκετά για ένα άψογο και απόλυτα λαμπερό χτένισμα. Είναι η πρώτη συσκευή φορμαρίσματος που διαθέτει το σύστημα Automatic Rotating Curl, το οποίο επιτρέπει τη δημιουργία διαφορετικών τύπων μπούκλας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Η τούφα τυλίγεται απαλά γύρω από τον θερμαινόμενο κύλινδρο και φορμάρεται στην κατάλληλη θερμοκρασία σε δευτερόλεπτα. Εσείς απλώς την τοποθετείτε, πιέζετε το κουμπί και αφήνετε μετά το ηχητικό σήμα.

057

Καινοτόμα χαρακτηριστικά
Το Bellissima Ricci & Curl διαθέτει μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά που είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες όλων των γυναικών. Είτε επιθυμείτε μπούκλες απαλές, μπούκλες έντονες ή απλά κυματιστά μαλλιά, το Bellissima Ricci & Curl δίνει τέλεια κίνηση στα μαλλιά σας, με ένα μόνο κλικ.

Μάλιστα είναι απίστευτα απλή η χρήση του…Πρώτα αρχικά ρυθμίστε τη θερμοκρασία και επιλέξτε την τούφα που θέλετε να φορμάρετε. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το χρόνο που κρατήσετε την τούφα στον κύλινδρο και την κατεύθυνση της περιστροφής. Απλά τοποθετήστε την τούφα από τα μαλλιά στον κύλινδρο, πατήστε το κουμπί αυτόματης περιστροφής και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι το ηχητικό σήμα. Στη συνέχεια, αφήστε και επαναλάβετε την ίδια διαδικασία σε όλα τα μαλλιά. Αποκτήστε τέλειες μπούκλες με το Bellissima Ricci & Curl εύκολα και γρήγορα!

159

Αλλά τα δώρα της BELLISSIMA δεν σταματούν εδώ, καθώς το REVOLUTION PRO σας βοηθά στο να μπορείτε να στεγνώνετε τα μαλλιά σας σαν επαγγελματίες!
Η ομορφιά των μαλλιών σας μόλις βρήκε έναν σημαντικό σύμμαχο. To επαγγελματικό σεσουάρ υψηλής τεχνολογίας Bellissima Revolution Pro BHD2 2000 φροντίζει τα μαλλιά σας, στεγνώνοντας γρήγορα από τις ρίζες, διατηρώντας παράλληλα τις άκρες ενυδατωμένες.
Μια αληθινή επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών, με σύστημα Αυτόματης Περιστροφής στο στόμιο, παρέχει θερμό αέρα μέσω σπειροειδούς κίνησης, ενώ η Deep Drying Action τεχνολογία του, επιτρέπει στη θερμότητα να εισχωρεί απαλά στη ρίζα εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κατανομή του αέρα για ταχύτερο στέγνωμα και πιο απαλά μαλλιά.
Ισχύς και απόδοση εν τη ενώσει, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία και τον επαγγελματικό κινητήρα 2000W AC που εξασφαλίζει αντοχή στον χρόνο και εξαιρετική απόδοση κατά το φορμάρισμα.
Επιπλέον, η Ion τεχνολογία του ενυδατώνει και αναζωογονεί τα μαλλιά ενώ παράλληλα μειώνει την ηλεκτροστατική επίδραση.
Άλλα χαρακτηριστικά
 8 συνδυασμούς παροχής αέρα / θερμοκρασίας, για στέγνωμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας
 Παροχή κρύου αέρα για τελειοποίηση του styling
 Αποσπώμενο φίλτρο, για πιο εύκολο καθαρισμό

Και μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση στο   YELLOW

 

Έφη Ανέστη και Χάρις Μαρκάκου

Έφη Ανέστη και Χάρις Μαρκάκου

Με την Ελένη Παπαδοπούλου και Νάντια Δεμίρη από το Fox International Channels Greece.

Με την Ελένη Παπαδοπούλου και Νάντια Δεμίρη από το Fox International Channels Greece.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στα παρακάτω links…

WEBSITE: http://revolution.bellissima.com/el/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/BellissimaImetecGreece
INSTAGRAM: http://instagram.com/bellissimaimetec
PINTEREST: http://www.pinterest.com/ImBellissima/

You may also like