Τα προϊόντα που κάθε Beauty Editor έχει στο ντουλάπι της

Όταν η δουλειά σας είναι να δοκιμάσετε όλα τα είδη των προϊόντων ομορφιάς που καταφθάνουν σε εσάς τότε μέσα από την εμπειρία γνωρίζετε και ξεχωρίζετε τι είναι αυτό που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας ή το μπάνιο σας. Οι συντάκτριες ομορφιάς είναι οι πλέον ειδικές για να μας ενημερώσουν για το τι είναι απαραίτητο και αυτό θα διαβάσετε στο παρακάτω κείμενο.

Αντηλιακό SPF 30
Τα αντηλιακά είναι μια εμμονή. Γιατί ποιό άλλο προϊόν βοηθά να σταματήσει η γήρανση του δέρματος; Αυτό είναι το μόνο που μπλοκάρει τις ακτίνες UV με ψευδάργυρο, ο οποίος είναι αρκετά ήπιος για το ευαίσθητο δέρμα και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση μιας φλεγμονής. Μπορεί να φορεθεί μόνο του και επίσης «λειτουργεί» σωστά κάτω από το μακιγιάζ.

Lip Balm με Χρώμα
Το lip balm με χρώμα είναι ιδανικό και καμιά όταν αγοράζει κανείς ένα δεν μπορεί να αντισταθεί σε μόνο μία απόχρωση. Πρώτα από όλα είναι ενυδατικό και χαρίζει χρώμα και μία glossy ύφη που το κάνει κατάλληλο να αντικαταστήσει το κραγιόν και το γκλος. Είναι τόσο εύκολα στην εφαρμογή τους και τόσο χρήσιμα που «ζουν» στο πορτοφόλι τους (και στο συρτάρι του γραφείου, στην τσέπη ενός παλτό, παντού). Επιπλέον κυκλοφορούν σε πολλές διαφορετικές μορφές που είναι πολύ εύκολο να βρείτε εκείνη που σας ταιριάζει καλύτερα.

 

 

Ένα ξηρό σαμπουάν
Ένα απροσδόκητο «καλό» για τις πολυάσχολες γυναίκες, διότι το ξηρό σαμπουάν εξαλείφει τους ρύπους και καθαρίζει τα μαλλιά από καθετί περιττό. Αφήστε το να «καθίσει» για λίγα λεπτά, και ανακατώστε τα μαλλιά σας με τα δάχτυλά σας, έπειτα ξεβγάλετε τα καλά και θα τα νιώθετε ανάλαφρα.

 

 

 

 

Μία μάσκαρα για μήκος στις βλεφαρίδες
Εδώ τα πράγματα είναι απλά, δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνη την μάσκαρα που θα σας δώσει το μεγαλύτερο μήκος στις βλεφαρίδες και θα μπορείτε να την φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι το βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να διαθέτει για να σας βγάζει ασπροπρόσωπη στην καθημερινότητα σας.

 

 

 

Λοσιόν προσώπου
Μία λοσιόν που περιέχει γλυκολικό οξύ για την «επισκευή» των λεπτών γραμμών και των σκοτεινών σημείων. Επίσης η λοσιόν είναι εκείνη που καθαρίζει σε βάθος το δέρμα και το απελευθερώνει από ότι έχει «καθίσει» επάνω του κατά την διάρκεια της ημέρας.

 

 

 

 

Κρέμα καθημερινής απολέπισης

Η τακτική απολέπιση είναι απαραίτητη για ένα λαμπερό δέρμα, και ένα απαλό scrub είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνετε αυτό (χωρίς να το παρακάνετε). Πάρτε λοιπόν μία ήπια κρέμα απολέπισης και ανακατέψετε τη με μερικές σταγόνες νερού στην παλάμη του χεριού σας, τρίψτε απαλά το πρόσωπό σας, ξεπλύνετε και θαυμάστε τη μεταξένια επιδερμίδα σας.

You may also like