Τρουφάκια με petit beurre και καρύδα

ΥΛΙΚΑ:
1 πακέτο μπισκότα πτι-μπέρ
250 γραμ. μαργαρίνη
1 φλιτζάνι τσαγιού άχνη ζάχαρη
1 φλιτζάνι τσαγιού καρυδόψιχα
1 φλιτζάνι τσαγιού λικέρ ή κονιάκ
2 κουταλιές κακάο
250 γραμ. τρούφα
1 βανίλια

truffes au chocolat noix de cocoΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το κονιάκ, το κακάο, την βανίλια, την καρυδόψιχα και τα αλεσμένα πτι-μπέρ . Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο και μόλις παγώσει το πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια πασπαλίζοντας το με τρούφα η με ινδοκαρυδο και το ξαναβάζουμε στο ψυγείο.

P.S. Μπορείτε να προσθέσετε και τριμμένο αμύγδαλο

Πηγή: Cooktherapy.gr

You may also like