Τα υγρά highlighters μάς δίνουν καλύτερα ζυγωματικά

Όλοι θέλουμε να έχουμε έντονα ζυγωματικά και κοφτερές γωνίες, αλλά ας αντιμετωπίσουμε την αλήθεια- αυτό είναι ευκολότερο στα λόγια απ’ότι στη πράξη. Για όλες εσάς εκεί έξω όμως που επιθυμείτε ζυγωματικά αλλά JLo, τα υγρά highlighters πρέπει να έχουν βρει από καιρό μια θέση στο νεσεσέρ σας. Το πρόβλημα με τα συγκεκριμένα προϊόντα, είναι πως έχουν οδηγό εφαρμογής για να μην καταλήξουμε σαν να έχουμε ρίξει χρυσαφένια δάκρυα. Θέλουμε την προσοχή σας λοιπόν!

#1 Η ποιότητα του προϊόντος θα κρίνει το αποτέλεσμα, γι ‘αυτό πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη ποιο θα αγοράσετε. Αντί λοιπόν, να πάρετε το πρώτο που θα σας τραβήξει το βλέμμα, αφιερώστε λίγο χρόνο στην επιλογή του και διαβάστε τις οδηγίες χρήσης του. Η σωστή φόρμουλα μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα – εμπιστευθείτε μας!

#2 Τώρα που έχετε επιλέξει το σωστό προϊόν για τις ανάγκες σας, ας μιλήσουμε για την τοποθέτηση. Άλλωστε το σωστό highlighting, μπορεί να σμιλέψει τα ζυγωματικά σας και να ξεκουράσει το βλέμμα σας. Πριν αρχίσετε να εφαρμόζετε σε διάφορα τυχαία σημεία, δείτε σε ποια σημεία το έχετε ανάγκη, χαρτογραφώντας λιγάκι το πρόσωπό σας. Αφού έχετε τελειώσει με όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ (primer, foundation και concealer), χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας ή ένα μικρό πινέλο: Εάν το highlight σας έχει ήδη απλικατέρ στη συσκευασία του, χρησιμοποιήστε το. Τα σημεία που περιλαμβάνονται σε αυτή τη διαδικασία, είναι τα ζυγωματικά σας, στο κέντρο του μετώπου σας, κάτω και γύρω από τα πτερύγια της μύτης, στο κέντρο του άνω χείλους και κάτω από τα φρύδια.  Το τελευταίο που θέλουμε άλλωστε, είναι να μοιάζουμε με ντισκομπάλα.

#3 Το τρικ με τα υγρά higlighters,είναι πως δεν πρέπει να στεγνώσουν, γιατί μετά θα είναι πολύ δυσκολότερο να τα δουλέψετε, συγκεντρώνοντας έτσι τη λάμψη ανά σημεία. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας ή το beautyblender σας, για να δουλέψετε απαλά το προϊόν για μια ομαλή, φυσική λάμψη. Σε περίπτωση που έχετε βάλει περισσότερο προϊόν από αυτό που επιθυμείτε, περάστε από πάνω λίγο concealer ή foundation. Μην το τρίψετε όπως θα κάνατε με ένα highlight σε μορφή σκόνης, γιατί με αυτό τον τρόπο θα παρασύρετε όλα τα προϊόντα που βρίσκονται από κάτω.

 

You may also like