Τα «Χρώματα της Ελλάδας» μέσα από τη ματιά του Νίκου Αλιάγα, από την Ελευθερία Σπυράκη

elta_thiki_mono_kartes1-diorthosiΘεωρείται από τους μεγαλύτερους λάτρεις της Ελλάδας, αφού σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να εξυψώσει την χώρα καταγωγής του, στα μάτια τόσο των Γάλλων όσο και άλλων χωρών στις οποίες είναι γνωστός. Ο λόγος φυσικά για τον αγαπητό σε όλους μας Νίκο Αλιάγα, ο οποίος αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα πετυχημένου Έλληνα που ζει στο εξωτερικό και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδεικνύει διαρκώς την αγάπη και την υποστήριξή του για την Ελλάδα.
Ο Έλληνας παρουσιαστής για ακόμη μια φορά θέλησε να πρωτοτυπήσει και παράλληλα να στηρίξει την χώρα του παρουσιάζοντας μια σειρά “cartes postales”, οι οποίες απεικονίζουν είκοσι φωτογραφίες από την προσωπική συλλογή του ιδίου. Με μια σειρά που παρουσιάζει τις ομορφιές της πατρίδας μας μέσα από τη φωτογραφική του ματιά,  τα Ελληνικά Ταχυδρομεία υποδέχονται το ελληνικό καλοκαίρι και το ταξιδεύουν σε όλο τον πλανήτη, σε συνεργασία με το Ίδρυμα International Foundation for Greece (IFG) της Ασπασίας Λεβέντη.

Ο Νίκος Αλιάγας, Honorary Patron του IFG (International Foundation for Greece), παραχώρησε τα δικαιώματα των φωτογραφιών του στο Ίδρυμα προκειμένου  μέρος των εσόδων από τις κάρτες,  να διατεθεί για τον ιδιαίτερα σημαντικό κοινωφελή σκοπό της αγοράς ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ.

cart_back-diorthos-10-front

H συλλογή του με τίτλο «Χρώματα της Ελλάδας» συμπληρώνεται από δύο αυτοτελείς κάρτες με διαφορετικές απόψεις του Παρθενώνα, έτοιμες για ταχυδρόμηση, με επικολλημένο προσωπικό γραμματόσημο του Νίκου Αλιάγα.

cart_back-diorthos-19-front

‘Οσοι λοιπόν επιθυμείτε να αποκτήσετε την μοναδική συλλογή cartes postales του Νίκου Αλιάγα που κυκλοφορεί σε δύο σετ των 10 καρτών δεν έχετε παρά να βρείτε το κοντινότερο πρακτορείο ΕΛΤΑ και να την κάνετε δική σας.

cart_back-diorthos-6-front

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την Ελευθερία Σπυράκη, πατήστε εδώ 

You may also like