Τα 10 χαρακτηριστικά της τέλειας γυναίκας

1daf107af6e2b77be70bb6570873b06fΈχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι άντρες στην γυναίκα των ονείρων τους; Το Baby.gr, επιτέλους τα αποκαλύπτει.

Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε αν είστε εκείνη η καταπληκτική κοπέλα που περιγράφουν!

Είναι ανεξάρτητη

Κανείς δεν μπαίνει σε μια σχέση να κάνει babysitting. Αν λοιπόν είχε μια δύσκολο μέρα στην δουλειά είναι πολύ ωραίο να έχει έναν δυνατό ώμο για να κλάψει. Αργά ή γρήγορα όμως, αν διαπιστώσετε πώς δεν λειτουργεί χωρίς εσάς, το πιθανότερο είναι να αισθανθείτε ασφυξία και να τρέξετε προς την πλησιέστερη έξοδο.

Η ανεξαρτησία είναι το κλειδί για μια ευτυχισμένη σχέση, τόσο για τον άνδρα όσο και για τη γυναίκα. Θα διαπιστώσετε ότι ακόμα την μαθαίνετε ακόμα κι αν έχουν περάσει πολλά χρόνια που είστε μαζί, αν έχετε και οι δυο ενδιαφέροντα και δεσμεύσεις έξω από τη σχέση σας.

Είναι έξυπνη

Η καθημερινότητα με μια Bimbo γυναίκα, πολύ γρήγορα μετατρέπεται σε ρουτίνα και μετά έρχεται η πλήξη. Μια πραγματικά όμως έξυπνη γυναίκα με την οποία ένας άντρας μπορεί να συνδεθεί διανοητικά, είναι πάντα ελκυστική.

Μια έξυπνη γυναίκα μπορεί συνέχεια να εκπλήσσει και να κρατάει σε εγρήγορση έναν άντρα. Δεν θα τον αφήσει να βαρεθεί ή να εφυσηχαστεί . Εκτός αυτού είναι ωραίο για να ένα ζευγάρι να μπορεί να μιλάει σε ένα κρεβάτι και όχι μόνο να κάνει σεξ.

Είναι σέξι

Όχι με την γενική έννοια της λέξης αλλά η σεξουαλικότητά της να είναι συμβατή με εκείνη του συντρόφου της. Για παράδειγμα εάν σε έναν άντρα αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες αλλά η καλή του είναι skinny, τότε αυτό είναι πρόβλημα. Κάποιος από τους δύο συμβιβάζεται και δεν έχει αυτό που πραγματικά ποθεί. Όχι πώς αυτό δεν ισορροπείται με άλλα χαρίσματα , αλλά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πώς σε λίγο καιρό δεν θα ψάχνει για κάτι άλλο.

Μας ελκύει

Ναι είναι προφανές, αλλά παρ ‘όλα αυτά είναι σημαντικό. Η τέλεια γυναίκα θέλει να δείχνει υπέροχη όχι μόνο για τον σύντροφο της αλλά και για τον εαυτό της. Και αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι ένας κλώνος της Heidi Klum. Η αμοιβαία έλξη είναι αυτό που δίνει διάρκεια στη σχέση.

f81160229f20d0ed92f13da0d0c3097eΜας σέβεται

Η σύντροφος πρέπει να δείχνει σεβασμό, διαφορετικά θα αναρωτιέται ο εκάστοτε σύντροφος γιατί παραμένει σε αυτή τη σχέση (σε περίπτωση που δεν υπάρχει σεβασμός.) Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι η τέλεια γυναίκα αφιερώνει χρόνο για να ακούσει έναν άντρα, ακόμα κι αν διαφωνεί μαζί του.

Η τέλεια γυναίκα θα κρατήσει επίσης για τον εαυτό της τις πιο προσωπικές στιγμές και δεν θα τις μοιραστεί με πρόθυμο ακροατήριο ή κοινό (που πάντα υπάρχει.)

Το κλειδί βέβαια εδώ είναι ο σεβασμός να είναι αμοιβαίος και να μην αισθάνεται κανένας σύντροφος προσβεβλημένος. Ο χρυσός κανόνας είναι να σέβεται ο ένας την άποψη του άλλου.

Είμαστε ο άντρας αυτής της σχέσης

Σε κανέναν άντρα δεν αρέσει να συνάπτει σχέση με μια γυναίκα που τον ταΐζει τυρί cottage και φρούτα για πρωινό σε αντάλλαγμα μια βραδιά poker με τους φίλους του – και ακόμα κι αυτοί που το δέχονται, δεν είναι για πολύ. Αργά ή γρήγορα θα καταλήξει εκείνος να δυσφορεί.

Η τέλεια γυναίκα (για τους άντρες πάντα) είναι εκείνη που δεν έχει πρόβλημα ο καλός της να παίζει poker όλο το βράδυ με τους φίλους τους και προσφέρει μάλιστα σάντουιτς από τα χεράκια της και ποτήρια με μπύρες.

Εδώ βέβαια θα πρέπει να κατανοήσουμε πώς οι άντρες και οι γυναίκες είμαστε διαφορετικοί μεταξύ μας αλλά σημασία έχει πάντα ο εκάστοτε σύντροφος να μας επιτρέπει να είμαστε ο εαυτός μας. Ακριβώς όπως δεν αρέσει στις γυναίκες η ιδέα να στερούνται τα ψώνια με την κολλητή τους έτσι και στους άντρες δεν αρέσει να στερούνται τα φιλαράκια τους για χάρη της.

Γκρινιάζει μόνο όταν υπάρχει λόγος

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε γνωρίσει κανέναν άντρα που να άλλαξε την συμπεριφορά του μόνο και μόνο επειδή η φίλη του γκρινιάζει. Η τέλεια γυναίκα το γνωρίζει αυτό και επιλέγει τις μάχες που θα δώσει με σύνεση. Ξέρει πότε μπορεί να εκνευριστεί και ξέρει πότε πρέπει να κάνει τη χαζή και να το αφήσει να περάσει.

Ωστόσο αν μένετε μαζί και περνάτε όλη τη νύχτα έξω χωρίς καν να πάρετε ένα τηλέφωνο, τότε προφανώς οδεύεται προς την καταστροφή και προκαλείτε την τύχη σας.

Τα πηγαίνει καλά με φίλους και οικογένειά

Η τέλεια γυναίκα προσπαθεί να τα πηγαίνει καλά με τους φίλους και την οικογένεια του συντρόφου της ή έστω κάνει μια προσπάθεια.

e6e2347b4addbb2ae9d416ea344c5003Μας αγαπάει

Εάν έχετε βρει μια γυναίκα που σας αγαπάει για αυτό που είστε και όχι για αυτό που προσποιείστε ότι είστε, τότε δεν πρέπει να τη χάσετε. Φυσικά ο καθένας έχει διάφορες ενοχλητικές συνήθειες αλλά αν είναι πραγματικά ερωτευμένη, θα είναι σε θέση να αγαπήσει ακόμα κι εκείνες τις ενοχλητικές συνήθειες.

Προσπαθεί να μας κάνει καλύτερο άνθρωπο

Δεν χρειάζεται να πει ή να κάνει κάτι, απλά με τον τρόπο της τα καταφέρνει. Αν ξαφνικά αισθάνεστε άσχημα για τον τρόπο που συμπεριφερόσασταν στην αδερφή σας όταν ήσασταν νεότεροι ή θέλετε να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας, που τα ‘χετε κάνει θάλασσα, ίσως δεν χρειάζεται να σκεφτείτε ποιο είναι το κίνητρο. Προφανώς είναι η αγάπη.

Πηγή: baby.gr

You may also like