Τα 4 προϊόντα που απομακρύνουν κάθε ίχνος του hangover

Τα γεμάτα σαμπάνια και κρασί γλέντια, είναι διασκεδαστικά, αλλά τραβάνε πολύ, και μας βρίσκει το πρωί. Σε τι κατάσταση; Αυτό είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Και φυσικά αναφερόμαστε, στο τρομακτικό hangover. Συμβαίνει και στους καλύτερους από εμάς, και η κάλυψή μπορεί να αποδειχθεί μια εξίσου εύκολη υπόθεση, όσο και το να απολαμβάνουμε ένα ακόμα cocktail. Εάν ξυπνήσατε λοιπόν, και τα σημάδια του happy hour, εξακολουθούν να εμφανίζονται στο πρόσωπό σας, ήρθε η ώρα να ανασύρετε από το οπλοστάσιο ομορφιάς σας εκείνους τους μικρούς θησαυρούς, που θα αποπλανήσουν τους γύρω σας. Έτσι, αφού πάρετε μια ασπιρίνη και γεμίστε ένα μεγάλο μπουκάλι με νερό και λίγο φυσικό χυμό λεμονιού, συνεχίστε με τα επόμενα βήματα που θα διαγράψουν οποιαδήποτε απόδειξη της προηγούμενης βραδιάς.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, πλύνετε καλά το πρόσωπό σας, ώστε να αφαιρεθούν και τα τελευταία ίχνη του μακιγιάζ, σκουπίστε ταμποναριστά και ψεκάστε το με ένα ιαματικό νερό. Έτσι θα νιώσετε δροσιά και το δέρμα σας, θα κρατήσει την υγρασία στο εσωτερικό. Στην συνέχεια εφαρμόστε μια δραστική μάσκα ανανέωσης όπως η Rodial Super Acids Xtreme Hangover Mask. Μια μάσκα ανάκαμψης από το ξενύχτι που βοηθάει στην αναζωογόνηση του δέρματος. Με άργιλο τριπλής δράσης για να κάνει απολέπιση, να καθαρίσει βαθιά και να αποκαταστήσει μια υγιή επιδερμίδα.

Συνεχίστε με ενισχυμένη ενυδάτωση. Το Daily Reviving Concntrate της Kiehl’s θα τονώσει και θα ενυδατώσει το δέρμα σας σε βάθος. Πέντε σταγόνες αρκούν για να το νιώσετε να παίρνει την δίψα του δέρματος. Στην περιοχή των ματιών, εφαρμόστε την Nuxellence eye cream από την Nuxe. Μια κρέμα αντιγηραντικής φροντίδας για την περιοχή γύρω από τα μάτια. Χάρη στην μικρή ποσότητα χρώματος που περιέχει, φωτίζει άμεσα το βλέμμα, η περιοχή φαίνεται πιο λεία και φωτεινή, το πρήξιμο και η εμφάνιση των μαύρων κύκλων υποχωρούν, ενώ οι γραμμές έκφρασης μειώνονται. Τα σημάδια κούρασης υποχωρούν και έτσι αναδεικνύεται η φυσική λάμψη και νεανικότητά της.

Για την βάση του προσώπου, θέλουμε κάτι που θα μας ενυδατώσει και θα αφήσει το δέρμα μας λείο, απαλό και φωτεινό. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, μπορεί να τα κάνει η Camera Ready BB cream με δείχτη προστασίας 35 της Smashbox. Προετοιμάζει, τελειοποιεί, ενυδατώνει την επιδερμίδα, εξουδετερώνει τη λιπαρότητα και προστατεύει χάρη στο SPF 35 που διαθέτει. Extra tip: Μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων μέσα σε 4 εβδομάδες.

You may also like