Τα 5 καλύτερα concealers που κοστίζουν λιγότερο από 10€

Τα καλύτερα concealer καμουφλάρουν, κρύβουν τους μαύρους κύκλους και κάνουν το δέρμα μας να φαίνεται τέλειο. Λειτουργούν τόσο καλά, που οι φίλοι σας θα αναρωτιούνται αν πλέον κοιμάστε καθημερινά από τις 7 το απόγευμα. Έτσι, ενώ δεν μπορούμε να διορθώσουμε τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο, μπορούμε να σας δείξουμε τα καλύτερα concealer που στοιχίζουν λιγότερο από 10 ευρώ, για να διαλέξετε τώρα.

  1. Το Infallible Concealer Pomade στην απόχρωση Light καλύπτει τέλεια τους μαύρους κύκλους, τις ατέλειες και κρύβει τις κηλίδες, για έως και 24 ώρες. Η εξαιρετικά κρεμώδης φόρμουλά του αναμειγνύεται άψογα με την επιδερμίδα, για εύκολη εφαρμογή και ανθεκτικότητα όλη την ημέρα.
  1. Το Fit Me Concealer στην απόχρωση Light με την κρεμώδη, μη λιπαρή υφή του εξαφανίζει όλα όσα επιθυμείτε να σταματήσουν να μαρτυρούν τα μάτια σας με μία μόνο εφαρμογή.
  1. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του Age Rewind Concealer στην απόχρωση Neutralizer σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε όσο ακριβώς προϊόν χρειάζεστε για να φωτίσετε την περιοχή κάτω από τα μάτια, να το βάλετε με ένα πέρασμα και να καλύψετε αμέσως ό,τι επιθυμείτε!
  1. Το ανάλαφρο αυτό concealer καλύπτει τις ατέλειες, τις δυσχρωμίες και τους μαύρους κύκλους, εξασφαλίζοντας πάντοτε ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Δεν είναι να απορεί κανείς που το Concealer Wand είναι ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα μας. Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του, πλούσια σε μαλακτικούς παράγοντες, απλώνεται φανταστικά για να προσφέρει μέτρια προς υψηλή κάλυψη. Χρησιμοποιήστε τη λιλά απόχρωση για να φωτίσετε τη χλωμή επιδερμίδα, την πράσινη για να εξουδετερώσετε την ερυθρότητα, και την κίτρινη για να κρύψετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.
  1. Ένα concealer 2 σε 1 για άψογη επιδερμίδα με διάρκεια 10 ωρών, χάρη στη διπλή δράση κατά των μαύρων κύκλων και των ατελειών. Καλύπτει τους μαύρους κύκλους και τις ατέλειες (κοκκινίλες, σπυράκια, κηλίδες…), με ένα πολύ φυσικό φινίρισμα χάρη στη ρυθμιζόμενη κάλυψή του. Ως διορθωτικό, μειώνει τις ατέλειες μέρα με τη μέρα. Ως concealer, λειαίνει ορατά τις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια και ενυδατώνει. Χρησιμοποιήστε την παχιά μύτη για να σβήσετε τους κύκλους και να φωτίσετε. Χρησιμοποιήστε τη λεπτά μύτη για να διορθώσετε και να μειώσετε τις ατέλειες.

You may also like