Τα 5 καλύτερα lash primers για uber βλεφαρίδες!

Περιμένουμε πολλά από τις mascara μας. Και πάντα θα θέλουμε περισσότερα. Λίγο ακόμα όγκο, λίγο ακόμα μήκος, λίγο ακόμα drama εφέ. Γιατί η mascara είναι το μοναδικό προϊόν που δεν πρόκειται να λείπει ποτέ από κανένα γυναικείο νεσεσέρ. Η βιομηχανία της ομορφιάς όμως, δεν σταματάει εκεί. Και βρήκε την φόρμουλα, που θα μας χαρίσει καλύτερα και εντονότερα αποτελέσματα. Ο λόγος φυσικά, για τα primer βλεφαρίδων, τα οποία και υπόσχονται ενυδάτωση, ενδυνάμωση και την σωστή προετοιμασία της βλεφαρίδας, ώστε η mascara να καταφέρει να αποδώσει το 100% της.

Τα primer των βλεφαρίδων, λειτουργούν παρόμοια με τα primer των ματιών και του προσώπου. Παρέχουν μια βάση για να διατηρήσουν την mascara όλη την ημέρα, χωρίς όμως να καταπονούνται και να σπάνε οι βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα, είναι πυκνές και μακριές βλεφαρίδες, για έξτρα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί ενώ ταυτόχρονα τις φροντίζει.

1. Η  Nourishing Mascara Base της Shiseido, ενισχύει το αποτέλεσμα της μάσκαρα χαρίζοντας εντυπωσιακές και μεγάλες βλεφαρίδες  καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η τακτική  χρήση βοηθάει στην ενυδάτωση των κατεστραμμένων βλεφαρίδων και βελτιώνει την ευλυγισία τους. Χαρίζει φίνο, λαμπερό τελείωμα ακόμα και όταν φοριέται μόνη της.

2. Ένας είναι ο κανόνας στο φωτογραφικό studio της Smashbox στο L.A.: Κανένα κλικ χωρίς το primer! Αυτή η πρωτοποριακή φόρμουλα του Photo Finish Lash Primer, στέλνει το μήκος και την καμπύλη των βλεφαρίδων… στο Θεό, ενισχύει τον όγκο τους και κάνει τη μάσκαρα να κρατάει περισσότερο.

3.Τονίστε τις βλεφαρίδες σας με το Big & Loud Lash Primer. Συνδυάζεται άψογα με κάθε μάσκαρα της NYX Professional Makeup για να ενισχύσει το μήκος και τον όγκο των βλεφαρίδων σας.

4. They’re Real! Tinted Primer, ο συνένοχος των όμορφων ματιών… Χρωματίστε, καθορίστε ΚΑΙ προετοιμάστε τις βλεφαρίδες σας! Χρησιμοποιήστε αυτή τη βάση μόνη της… ή μαζί με την αγαπημένη σας μάσκαρα! 1. Μόνη της, για ένα φυσικό και ελαφρύ αποτέλεσμα, καθορίζει και χρωματίζει τις βλεφαρίδες σας με ένα βαθύ καφέ χρώμα. 2. Σαν βάση μάσκαρα, για να ενισχύσει με θαυματουργό τρόπο το μήκος και το διαχωρισμό. Η σύνθεσή της σε gel υψηλής απόδοσης αντέχει στο νερό και προετοιμάζει τις βλεφαρίδες σας χάρη στην προβιταμίνη B5.

5.Η Urban Decay ολοκληρώνει τη σειρά μακιγιάζ της με τη βάση μάσκαρα Subversion. Ιδανική βάση για την εφαρμογή της με κρεμώδη υφή που ενυδατώνει και προετοιμάζει τις βλεφαρίδες σας. Το βουρτσάκι χτενίζει απαλά τις βλεφαρίδες, και τις κάνει πιο μακριές, πιο πυκνές και πιο δυνατές. Στη συνέχεια, η μάσκαρα γλιστράει απαλά πάνω στις βλεφαρίδες σας: και σας χαρίζει θεϊκό βλέμμα. Περιποιείται τις βλεφαρίδες σας και ενισχύει τα αποτελέσματα της μάσκαρα, δίνοντας άμεση ένταση στο βλέμμα σας, σαν να φορούσατε ψεύτικες βλεφαρίδες, χωρίς όμως να σας κάνει να νιώθετε άβολα.

Ποια είναι όμως η πιο συγκλονιστική mascara που έχουμε δοκιμάσει το τελευταίο διάστημα; η Lash Crown Mascara από την Max Factor! Το πρωτοποριακό της βουρτσάκι, με το χαρακτηριστικό στέμμα στην άκρη του, είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες. Τώρα κάθε γυναίκα αποκτά εντυπωσιακό βλέμμα και γίνεται η βασίλισσα του glamour!

Αποκτήστε έντονες και πυκνές, καλοσχηματισμένες βλεφαρίδες από τη ρίζα έως τις άκρες, με μια απλή και γρήγορη εφαρμογή!

You may also like