Τα 5 προϊόντα για να αποκτήσετε λαμπερό βλέμμα

Η έλλειψη ύπνου μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα κάτι πολύ περισσότερο από την υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορεί επίσης να επηρεάσει και την εμφάνιση του δέρματός μας. Γ ‘αυτό το λόγο άλλωστε, λέμε πως ο σωστός ύπνος μας ομορφαίνει. Είναι γνωστό εξάλλου, πως το πρώτο σημείο στο οποίο εμφανίζονται ορατά τα σημάδια της κόπωσης και του ξενυχτιού, είναι στο περίγραμμα των ματιών. Από τη θαμπή επιδερμίδα, μέχρι τις φουσκωμένες σακούλες κάτω από τα μάτια αλλά και τους μαύρους κύκλους, τα μάτια τα λένε όλα. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια προϊόντα που μπορούν να φροντίσουν με αστραπιαίο τρόπο, τα μάτια μας και να μειώσουν την εμφάνιση των σημαδιών από εκείνες τις ουκ ολίγες άγρυπνες νύχτες.

  1. Η περιοχή των ματιών είναι μια από τις πρώτες ζώνες του προσώπου που ταλαιπωρούνται από την έλλειψη ή την κατακράτηση νερού. Αυτό το αναζωογονητικό και ενυδατικό balm ματιών καταπολεμά το πρήξιμο στα βλέφαρα και τις σακούλες κάτω από τα μάτια ενώ είναι ιδανικό και ως βάση μακιγιάζ.
  1. Σακούλες-μαύροι κύκλοι-λεπτές γραμμές αφυδάτωσης: η Aquasource Total Eye Reviatlizer ξυπνάει το βλέμμα μέσα σε δευτερόλεπτα, ρίχνοντας άμεσα τη θερμοκρασία της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια κατά 2 βαθμούς. Εμπλουτισμένη με όλους τους ενυδατικούς παράγοντες της σειράς Aquasource καθώς και με έναν συνδυασμό συστατικών που ξεπρήζουν και φωτίζουν το βλέμμα, δίνει άμεσα ξεκούραστη όψη στο βλέμμα. Η “παγωμένη” δράση του μειώνει το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους, ενώ οι γραμμές αφυδάτωσης εξαφανίζονται και το περίγραμμα των ματιών μένει ενυδατωμένο για ώρες.
  1. Λεπτό, μη λιπαρό gel με μαλακτικά ceramides και θρεπτικά εκχυλίσματα βοτάνων. Ενυδατώνει απαλά την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Για καλύτερα αποτελέσματα, διατηρήστε το στο ψυγείο για την αντιμετώπιση των πρησμένων και κουρασμένων ματιών.
  1. Το απόλυτο serum για την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών. Λειαίνει, φωτίζει και περιποιείται τις 4 περιοχές «κλειδιά» του προσώπου: χαμηλά στο μέτωπο, την περιοχή των φρυδιών και πάνω από τα βλέφαρα, τα μήλα και το μεσόφρυο. Αμέσως η επιδερμίδα ενυδατώνεται και λειαίνει. Μετά από ένα μήνα χρήσης οι λεπτές ρυτίδες και τα σημάδια κόπωσης μειώνονται αισθητά.

5. Χαρίστε στα μάτια σας μια αίσθηση ανακούφισης από το μακιγιάζ με το Eye Gel της Body Shop. Αυτό το τζελ, περιποιείται την περιοχή των ματιών ενώ την καταπραΰνει, τη θρέφει και αναζωογονεί το κουρασμένο βλέμμα, αφήνοντάς το, μαλακό, απαλό και ενυδατωμένο. Επί πλέον; Είναι απαλλαγμένο από αρώματα και αρκετά απαλό για χρήση σε όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου και του ευαίσθητου δέρματος.

You may also like