Τα beauty trends για την άνοιξη και το καλοκαίρι που έρχονται…

Σε αυτό το άρθρο μου θα σας δείξω δύο πανεύκολα spring/summer makeup looks κατευθείαν από τις πασαρέλες σε Παρίσι, Λονδίνο, Μιλάνο και Νέα Υόρκη.Πρέπει να σας εκμυστηρευτώ πριν σας δείξω τα συγκεκριμένα looksότι λατρεύω και ζω για το καλοκαίρι. Καλοκαίρι για μένα σημαίνει ζωντάνια και χρώμα οπότε προσπαθώ να φαίνεται αυτό διακριτικά και στο makeup μου.

Στο πρώτο makeup look μου υιοθέτησα το trend της ροζ σκιάς. Στις πασαρέλες το συγκεκριμένο χρώμα ήταν ο απόλυτος κυριάρχος και είναι το χρώμα που θα φορεθεί περισσότερο φέτος. Μπορείτε να ολοκλήρωσετε το look σας με ροζ blush και ροζ απαλό κραγιόν για να πετύχετε το monochromatic makeup–ένα ακόμη beauty trend που «παίζει» πολύ φέτος.

Το δεύτερο makeup look είναι λίγο για τις πιο τολμηρές και για τις κοπέλες που δε φοβούνται να ξεχωρίζουν. Το lookαυτό στηρίζεται στην έντονη γαλάζια σκιά οπότε το υπόλοιπο makeup στο πρόσωπο πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο λιτό. Επειδή τονίζονται αρκετά τα μάτια καλό θα ήταν περιοριστούμε σε ροζ blush και απαλό nude κραγόν.

Δοκιμάστε τα παραπάνω looksκαι περιμένω εντυπώσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσετε χωρίς να δυσκολευτείτε και χωρίς κόπο. Να μην ξεχνάτε ποτέ να είστε ο εαυτόςσας και να προσαρμόζετε το κάθε καινούριο beautytrendστο στυλ και την προσωπικότητά σας.

“Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself that is when you are most beautiful.”

You may also like