Τα body sprays μυρίζουν … ξεγνοιασιά

Τα σπρέι σώματος, για τις περισσότερες από εμάς, ήταν η πρώτη μας επαφή με τα αρώματα. Τότε που αντιγράφαμε από τις μητέρες μας, τα σημεία εφαρμογής τους, και δεν είχαμε ιδέα τι κάναμε και για ποιο λόγο. Κάποια χρόνια αργότερα, τα αρώματα κέρδισαν επάξια μια θέση στο μπουντουάρ μας και για να είμαι ειλικρινής, ανήκω στην κατηγορία εκείνων που δεν αλλάζουν εύκολα μυρωδιές μιας και αντιλαμβάνομαι το άρωμα σαν την προσωπική μου ταυτότητα.

Αυτό το καλοκαίρι, πολυτελείς οίκοι αρωμάτων και ομορφιάς, εμφιαλώνουν τις μυρωδιές τους στα μπουκαλάκια των body sprays για να μας κερδίσουν με τον πρώτο ψεκασμό. Κάποια από αυτά αφήνουν ένα ελαφρύ πέπλο αρώματος, ενώ κάποια άλλα περιέχουν και ενυδατικά συστατικά μόνο και μόνο για να μετατρέψουν το συγκεκριμένο προϊόν στην καινούργια μας multitasking εμμονή.

  1. Το Bronze Goddess Cooling Body Spray δροσίζει και ανανεώνει άμεσα το δέρμα. Αρωματισμένο με το σαγηνευτικό Bronze Goddess Eau Fraîche. Όπως μια βουτιά σε ένα δροσερό καλοκαιρινό κύμα.
  1. Πρώτες νότες μπαχαρικών από έλαιο καρδάμου και ροζ πιπεριού μας συνδέουν με τις ζούγκλες των νησιών. Το μυστηριώδες και πικάντικο κάρδαμο και το νωπό, λουλουδάτο και πικάντικο ροζ πιπέρι, συνδυάζονται για μια αναπάντεχη και ηδονική αρχή του αρώματος. Το έλαιο από περγαμόντο δίνει ζωντάνια και το εκχύλισμα από φιστίκι δίνει μια ενδιαφέρουσα διάσταση.
  1. Το νέο Cattleya Flower Body Mist σε ταξιδεύει στους δρόμους της Βραζιλίας σε ένα τοπίο βυθισμένο στον ήλιο με τροπικά φρούτα, υπέροχα λουλούδια και ένα απολαυστικό κοκτέιλ στην παραλία. Cattleya, υπέροχα πέταλα ορχιδέας, φρέσκα και εξωτικά άνθη αναμειγνύονται με ευωδιαστά εσπεριδοειδή και δημιουργούν ένα απόλυτα καλοκαιρινό άρωμα. Η προσθήκη επίσης του vetiver δίνει ένα μεθυστικό τόνο στο άρωμα. Ελαφρύ μέσα στην πολυτελή εσάνς του, το Body Mist αναζωογονεί το δέρμα ενώ σας περιβάλλει με την βελούδινη μυρωδιά του Cattleya Flower.
  1. Το Do Son Body Mist, είναι ένα σπρέι για όλο το σώμα που αφήνει στην επιδερμίδα μικροσκοπικές αρωματικές σταγόνες. Ο συνδυασμός από εκχύλισμα λευκού λωτού και ελαφριά πούδρα στη σύνθεσή του, αφήνει στην επιδερμίδα ένα δροσερό, βελούδινο αποτέλεσμα χωρίς την αίσθηση λιπαρότητας. Το DO SON, από όπου “δανείζεται” τη μυρωδιά του το συγκεκριμένο προϊόν, είναι ένα άρωμα που αναδεικνύει τη φρεσκάδα των λουλουδιών και θυμίζει ένα ταξίδι στο Βιετνάμ με αισθησιακά αρώματα πολύανθου και θαλασσινής αύρας.
  1. Το Fleur D’osmanthus Fresh Fragrant Water 100ml, ένα αναζωογονητικό Eau Fraiche. Μια αναπάντεχη συμφωνία από φρουτώδη λουλούδια. Φρεσκάδα και απόλαυση για αναζωογόνηση. Οι νότες του Fleur D’ Osmanthus είναι τόσο ανάλαφρες που θυμίζουν άνοιξη. Συλλογή εμπνευσμένη και βασισμένη στο άρωμα των κινέζικων οσμανθών, δημιουργία μιας από τις πιο επιτυχημένης αρωματοποιού, της Natalie Lorson.
  1. Body Mist Wave for Her για το κορίτσι του σήμερα, που ζει έντονα την κάθε στιγμή και ο νεανικός της αυθορμητισμός και η προσωπικότητά της την καθιστούν μοναδική. Οι ημέρες που περνάει με τις φίλες της είναι το πάν για εκείνη, κάνοντας μαζί όλα τους τα σχέδια κάτω από τον ήλιο. Το ηλιοβασίλεμα είναι η αγαπημένη της στιγμή, οι αποχρώσεις του ροζ, του κίτρινου και του πορτοκαλί την γεμίζουν με ενθουσιασμό για την επόμενη ημέρα και ότι πρόκειται να συμβεί.

You may also like