Τα Body Yogurts προορίζονται για τη σύγχρονη γυναίκα!

Ο χρόνος δείχνει να είναι ελάχιστος όταν είσαι γυναίκα. Και όσο και αν προσπαθούμε να τον συμπιέσουμε,κάποια πράγματα θέλουν χρόνο. Όπως το να απορροφηθεί το γαλάκτωμα, μετά το μπάνιο, ώστε να ντυθείτε. Αν το παραπάνω σενάριο σας φαίνεται γνωστό, ίσως να ανήκετε κι εσείς στο μεγάλο ποσοστό των γυναικών που ΔΕΝ χρησιμοποιούν ενυδατική κρέμα σώματος επειδή χρειάζεται πολύ χρόνο για να απλωθεί και άλλον τόσο για να απορροφηθεί.

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένουμε. Γι’ αυτό τα ΝΕΑ Body Yogurts απορροφώνται άμεσα από την επιδερμίδα, μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα. Έτσι, αν μέχρι τώρα, ήταν δύσκολο να βρείτε χρόνο για να φροντίσετε την επιδερμίδα σας, πλέον 15 μόνο δευτερόλεπτα την ημέρα είναι αρκετά για να αποκτήσετε επιδερμίδα υγιή και λαμπερή. Η αναζωογονητική σύνθεση gel-cream απορροφάται από τη νωπή επιδερμίδα μέσα σε δευτερόλεπτα, προσφέροντας 48 ώρες ελαφριάς ενυδάτωσης.

Έτσι, βγαίνοντας από το ντους, μπορείτε να φορέσετε το τζιν ή τις πιτζάμες σας μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα. Τα Body Yogurts είναι τέλεια για μία πρωινή ή νυχτερινή περιποίηση, ανεξαρτήτως εποχής. Είναι ιδανικά τόσο για τις ζεστές, ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού, αφού δεν αφήνουν κολλώδη αίσθηση, όσο και για τις κρύες, βροχερές μέρες του χειμώνα, οπότε και ανυπομονείτε να φορέσετε τα ζεστά σας ρούχα. Επιπλέον όφελος; Επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία, όλο τον χρόνο.

Υ.Γ.1 Απολαύστε τη νέα 100% vegan special edition σειρά περιποίησης σώματος BANANA, θα σας ενθουσιάσει! Tο φρούτο που αυτή τη στιγμή είναι η πιο hot τάση παγκοσμίως είναι η μπανάνα, αφού πρωταγωνιστεί όχι μόνο στη διατροφή μας αλλά και στα social media και τις πασαρέλες, που έχουν ήδη αναδείξει την μπανάνα στο απόλυτο fashion trend του 2018.
Το special edition Banana είναι εμπλουτισμένο με βιολογικό γάλα αμυγδάλου από την Ισπανία και πολτό από βιολογικές μπανάνες από το Εκουαδόρ, συστατικά που προσφέρουν στην επιδερμίδα θρέψη και ενυδάτωση και τα προμηθεύεται η The Body Shop
μέσω του προγράμματος Εμπόριο με Κοινότητες. Περιέχει, επίσης, υαλουρονικό οξύ βιολογικής ζύμωσης και γλυκερίνη φυτικής προέλευσης, συστατικά που συγκρατούν την υγρασία στην επιδερμίδα, διατηρώντας την έτσι ενυδατωμένη.

Υ.Γ.2  Θα σημειώσω ότι είναι ιδανικά και για τα παιδιά, καθώς μετά το μπάνιο δεν υπάρχει κάτι πιο ευχάριστο -για τον Παύλο- να βάζει μόνος του το body yogurt με mango και να μοσχομυρίζει! (Κ.Μ)

You may also like