Τα donuts της Krispy Kreme είναι το καλύτερο πρωινό που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε

Εάν ανήκετε κι εσείς σε αυτούς που θέλουν να ξεκινούν τη μέρα τους με ένα καλό γλυκό, τότε μπορείτε να καταλάβετε τη συγκίνησή μας όταν είδαμε τα καταπληκτικά γλυκά της Krispy Kreme. Η εταιρεία είναι διάσημη για τα donuts της και ιδιαίτερα για το best-seller «Krispy Kreme Original Glazed», με topping από Hershey’sGoldBar.

Η εταιρεία προσφέρει μία ευρεία γκάμα από donuts και γεύσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και στιγμή της ημέρας. Ο κατάλογός τους περιλαμβάνει: Hershey’s Gold, Chocolate Iced Glazed With Sprinkles, Cake Batter, New York Cheesecake, Glazed Blueberry Cake, Strawberry Iced, Chocolate Iced Raspberry Filled, White Iced Chocolate Drizzle, κ.α.

Η Krispy Kreme λειτουργεί από το 1937 και μετρά αυτήν τη στιγμή πάνω από 1000 καταστήματα σε πολλές χώρες του κόσμου (Αμερική, Αυστραλία, Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία, Γερμανία, Φινλανδία, Καναδά, Χιλή, Τουρκία, Ινδία, Ιρλανδία, Πουέρτο Ρίκο, και αλλού). Στην Αμερική, όπου βρίσκεται η έδρα της, τα προϊόντα της πωλούνται, εκτός από τα καταστήματα της εταιρείας, σε σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία κι επιλεγμένα μαγαζιά (Walmart, Target, Shaw’s).

Από το 2014, η εταιρεία χρησιμοποιεί φοινικέλαιο μόνο από παραγωγούς που δεν καταστρέφουν τα τροπικά δάση, ενώ έχει δεσμευτεί μέχρι το τέλος του 2018 να έχει βάλει σε εφαρμογή το να χρησιμοποιεί μόνο 100% αυγά ελευθέρας βοσκής στην Αγγλία.

Μια ματιά στις φωτογραφίες αρκεί για να σας πείσει για τη νοστιμιά των εν λόγω ντόνατς.

 

Photo credits

You may also like