Τα Everyday girls μας φτιάχνουν τη διάθεση @ Hub με μουσική! (+trailer)

Τα κορίτσια του MTV μπαίνουν δυναμικά στο φθινόπωρο και συνεχίζουν να μας παρουσιάζουν success stories αγοριών και κοριτσιών που ζουν next door! Αυτή τη φορά το ρίχνουν στο ίντερνετ και στο τραγούδι!

edg1Η Μυρτώ Κάζη συναντά τον Μιχάλη Κούρτη στο Hub. Ο Μιχάλης εργάζεται σε μεγάλη εταιρία και ασχολείται με το Digital Marketing. Όπως καταλαβαίνετε οι δυο τους μιλούν για το μέλλον! Αλλά και το παρελθόν. Εσείς ξέρατε πως το YouTube ξεκίνησε ως site γνωριμιών; Γιατί οι gamers προσλαμβάνονται από μεγάλες εταιρίες για να τους στήσουν το στρατηγικό τους πλάνο; Γιατί η νέα γενιά προσπαθεί να ξεφυλλίσει τα κανονικά περιοδικά σαν να είναι tablets; Αυτά και άλλα πολλά σε μια συνέντευξη που ισορροπεί ανάμεσα στον κόσμο του facebook και της αληθινής ζωής.

edg2Η Μαριάνθη Μπαϊτακτάρη από την άλλη, συναντά στο Nueva Trova τον Νικόλα Αδέσποτο. Ο Νικόλας με την κιθάρα του τον περσινό χειμώνα ξεσήκωσε το αθηναϊκό κοινό και εξηγεί στη Μαριάνθη τα οφέλη αλλά και τις παγίδες της νύχτας, μιλάει για ακραία περιστατικά φλερτ και τραγουδάει –μαζί με τη Μαριάνθη!- ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια!

MTV EVERYDAY GIRLS
Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου στις 20:30 @MTVGREECE
Σάββατο στις 16:30 (επανάληψη)

You may also like