Τα fitness gadgets που θα σας στείλουν στο γυμναστήριο αμέσως…

Θέλετε να γυμναστείτε, αλλά βαριέστε να περνάτε χρόνο στο γυμναστήριο; Χρειάζεστε παρέα; Κίνητρο; Ήρθε η ώρα να σας δώσουμε όχι ένα αλλά πέντε διαφορετικά gadgets που θα σας συντροφεύσουν και θα σας παρακινήσουν κατάλληλα για να ασκηθείτε σωστά και να μην χάσετε το κέφι σας και το κουράγιο σας ούτε λεπτό!

  1. Τα ακουστικά iLuv Sport FitActive Jet 2 έχουν σχεδιαστεί για εσένα που σου αρέσει να γυμνάζεσαι και να ακούς την αγαπημένη σου μουσική χωρίς καλώδια!

Είναι ασύρματα in-ear ακουστικά ιδανικά για sports και διαθέτουν μικρόφωνο για να μπορείς να πραγματοποιείς και τις κλήσεις σου. Τα πλήκτρα ελέγχου που διαθέτει πάνω του το μικρόφωνο θα σε διευκολύνουν ώστε να κάνεις εύκολα και άμεσα εναλλαγή από μουσική σε κλήση και το ανάποδο. Έχει αυτονομία μπαταρίας 180 ώρες σε αναμονή και 2,5 ώρες λειτουργίας, ενώ είναι ιδανικό για χρήση με συσκευές iOS και Android.

  1. To activity tracker Charge 2 της Fitbit (Small Μέγεθος) σου δίνει τον πλήρη έλεγχο της καθημερινότητας σου καθώς προπονείσαι αλλά ακόμα και όταν ξεκουράζεσαι στο σπίτι σου και σε ενημερώνει με μια ματιά στον καρπό του χεριού σου.

Το συγκεκριμένο activity tracker, σου προσφέρει τη δυνατότητα, να μετράς τις θερμίδες που καταναλώνεις, την απόσταση που διανύεις, την ποιότητα του ύπνου σου, όπως και το χρονικό διάστημα που παραμένεις αδρανής.

Επιπρόσθετα, καταγράφει του καρδιακούς παλμούς, καθοδηγεί την ροή των αναπνοών σου για να «πέσει» η πίεση και να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα, ενώ έχει και τη δυνατότητα να αναγνωρίζει κάθε αθλητική δραστηριότητα που κάνεις.

  1. Το βραχιόλι UP της Jawbone, σας βοηθά να κατανοήσετε πως κοιμάστε, κινείστε και τρώτε, ώστε να μπορείτε να κάνετε καλύτερες επιλογές. Η νέα δωρεάν εφαρμογή απεικονίζει λεπτομέρειες για την κίνηση και τον ύπνο σας από την συσκευή UP24 και σας προσφέρει ιδέες, γιορτάζει τα επιτεύγματά σας και σας προκαλεί να γίνεται καλύτεροι κάθε μέρα. Μοιραστείτε τις επιτυχίες σας με τους φίλους σας. Το UP24 είναι συνέχεια συνδεδεμένο στο smartphone σας μέσω Bluetooth Smart, βοηθώντας σας να επιτύχετε τους στόχους σας, με ανανέωση σε πραγματικό χρόνο της προόδου σας και υπενθυμίσεις όποτε χρειάζεται. Η δωρεάν εφαρμογή είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε καλύτερα για τον τρόπο με τον οποίο κοιμάστε, κινείστε και τρώτε. Η εφαρμογή τα συνδυάζει όλα βοηθώντας σας να βρείτε κρυμμένους συσχετισμούς και μοτίβα μεταξύ των πρωινών αλλά και των βραδινών δραστηριοτήτων σας.
  1. Τα Samsung Gear IconX είναι μια πρωτόγνωρη μίξη bluetooth και activity tracker, το οποίο σου προσφέρει τα καλύτερα και των δύο τύπων συσκευής για να εμπλουτίσει την καθημερινότητά σου. Για αρχή, το ζεύγος των ακουστικών είναι εντελώς ασύρματο και με επαναφορτιζόμενη μπαταρία εγκατεστημένη εντός τους, ενώ η θήκη αποθήκευσής τους χρησιμοποιείται ως φορτιστής, ώστε όταν δεν τα χρησιμοποιείς εκείνα να… γεμίζουν τις μπαταρίες τους. Πιστά στην ποιότητα της Samsung, προσφέρουν κορυφαία ακουστική ποιότητα και διαθέτουν ενσωματωμένη μνήμη 4GB για να περάσεις τα τραγούδια που σου αρέσουν, ενώ ενδείκνυνται και για συνομιλίες, χάρις στα δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα σε έκαστο ακουστικό.

Το δεύτερο σημαντικό μέρος τους είναι η λειτουργία activity tracker που διαθέτουν, καταγράφοντας τις ασκήσεις σου χωρίς καμιά επιπλέον συσκευή, ώστε να μπορέσεις μετά την γυμναστική σου ή την βόλτα σου να δεις την απόδοσή σου μέσα από εφαρμογές όπως η S Health, απευθείας από το κινητό σου, συνδέοντάς τα μέσω bluetooth.

Ο χειρισμός είναι επίσης «παιχνιδάκι», καθώς με συνδυασμούς πατημάτων στο εξωτερικό μέρος του ακουστικού μπορείς να ρυθμίσεις την ένταση, να πλοηγηθείς στα τραγούδια σου ή ακόμη και να λάβεις φωνητικές οδηγίες για να σε καθοδηγήσουν στην άσκησή σου. Για την απόλυτη ασφάλειά σου κατά την άσκηση, το Ambient Sound Mode προσφέρει τη δυνατότητα να ακούς δυνατούς ήχους, όπως η κόρνα ενός οχήματος ή φωνές, ακόμη κι όταν απολαμβάνεις την μουσική σου.

  1. Το Withings Body Smart Body Analyser WS-50 είναι το ιδανικό health gadget για να ελέγχετε το βάρος σας σε σταθερή βάση! Συνδέστε την ζυγαριά με την συσκευή σας μέσω σύνδεσης Bluetooth (συμβατή και η επικοινωνία δεδομένων και WiFi) και ενεργοποιήστε την εφαρμογή για να δείτε στην οθόνη σας την μέτρηση του Δείκτη Μάζας Σώματος και του βάρους σας.

Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να αποθηκεύσετε τις μετρήσεις και να παρακολουθήσετε τις μεταβολές του βάρους σας. Η ασύρματη ζυγαριά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός σύνδεσης για απλή χρήση, ενώ είναι αρκετά ελαφριά για να την μεταφέρετε άνετα. Επίσης, η ζυγαριά μπορεί να υποστηρίξει περισσότερους από έναν χρήστες, οπότε είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια!

You may also like