Τα highlights της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι

H Haute Couture Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ολοκληρώθηκε και όλοι οι σχεδιαστές παρουσίασαν τα χειροποίητα ρούχα τους και μας εντυπωσίασαν. Το The K-magazine επέλεξε τα καλύτερα στιγμιότυπα των πιο διάσημων οίκων μόδας και σας τα παρουσιάζει..

Christian Dior
dior

To show του οίκου Dior μας ταξίδεψε με τα λουλουδάτα σύνολα και τις εκπληκτικές τουαλέτες. Το εκτυφλωτικό κίτρινο και το απαλό θαλασσί ήταν από τα πιο hot Χρώματα που χρησιμοποίησε ο σχεδιαστής Raf Simons.

Jean Paul Gaultier
jean paul gaultier
O Jean Paul Gaultier επηρρεάστηκε από την Ινδία φέτος, ενώ βασικό αξεσουάρ της κολεξιόν ήταν τα τεράστια σκουλαρίκια που έφταναν μέχρι τους ώμους. Οι κλασικές ρίγες του Jean Paul Gaultier είχαν επίσης σημαντική θέση στην Couture κολεξιόν του.

Chanel
chanel
Αν και το show έκλεψαν τα 2 μοντέλα που ντυμένες νύφες περπάτησαν στην πασαρέλα χέρι χέρι, δείχνοντας έτσι την υποστήριξη του οίκου για τους γκέι γάμους, ωστόσο ο karl Lagerfeld δε θεωρείται τυχαία κορυφαίος σχεδιαστής. Στο show είδαμε δερμάτινες ψηλές μπότες συνδυασμένες με ένα λουκ εμπνευσμένο από την εποχή της Μαρίας Αντουανέτας.

Giambattista Valli
giambattista valli
Φτερά, animal print σχέδια και υπέροχες τουαλέτες χαρακτήρισαν και την κολεξιόν του οίκου Giambattista Valli. Αν και αυτή είναι η 4η μόλις Couture κολεξιόν του οίκου, μας εντυπωσίασε για μία ακόμα φορά.

Armani
armani
Ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε τη συλλογή του από τους ιππότες και μας άρεσε, γιατί είδαμε κάτι πολύ καινούριο σχεδιαστικά από τον Giorgio Armani. Kατάφερε να συνδυάσει το γνωστό του στυλ με καινούρια σχέδια και χρώματα. Το σατέν ήταν σημαντικό μέρος της κολεξιόν, ενώ όλα τα μοντέλα φορούσαν μαύρα καπέλα.

Elie Saab
elie saab
Νομίζω δεν υπάρχει άλλος σχεδιαστής που να φτιάχνει τόσο φανταστικές τουαλέτες όπως ο Elie Saab. Έχει ένα τρόπο να χρησιμοποιεί τη δαντέλα έτσι ώστε να δημιουργεί θαυμάσια ρούχα. Μιας και τα Όσκαρ πληισάζουν το μόνο σίγουρο είναι πως θα δούμε πολλές από αυτές τις τουαλέτες στις διάσημες πελάτισσες του.

You may also like