Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Μαΐου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Μπορεί το προηγούμενο σαββατοκύριακο να έλειψα λόγω ανωτέρας βίας, αλλά νά’ μαι πάλι κοντά σας!

Δεν ξέρω για σας, αλλά εδώ στην Θεσσαλονίκη μας τα λέει λίγο περίεργα ο καιρός, παρά το γεγονός πως σχεδόν «φάγαμε» το μισό Μάη. Νεφώσεις, βροχές, σκόνη… Oh, well! Σαββατοκύριακο ήρθε, όμως, κι όλο και κάτι θα κανονίσατε με όμορφη παρέα! Ας δούμε, λοιπόν, τι ενδυματολογικές επιλογές έχουμε για κάθε περίσταση!

  Set #1: Φορέστε το αγαπημένο σας boyfriend τζιν με ένα ριχτό τοπ κι ένα blazer, προτιμώντας φωτεινά χρώματα. Συνδυάστε με ένα ζευγάρι nude μπαλαρίνες και μία shopper bag με τύπωμα που παραπέμπει σε – τι άλλο; – άνοιξη. Για extra λάμψη στο look φορέστε σκουλαρίκια stud που να παραπέμπουν κι αυτά στην εποχή και φαρδιά βραχιόλια – αν είναι και ξύλινα όπως εδώ, ακόμα καλύτερα!

14 & 15 ΑΠΡ 2016 #1

Set #2: Ένα παντελόνι chinos με μία μπλούζα off shoulder σε έντονο χρώμα, όπως η κόκκινη εδώ είναι μία εναλλακτική για τις εξόδους σας, αν θέλετε ένα street chic look. Συνδυάστε τα με ψηλές γόβες με straps κι έχετε μαζί σας μία καμπαρντίνα, αν δείτε τον καιρό με ύπουλες διαθέσεις. Ολοκληρώστε με chandelier σκουλαρίκια, ένα φαρδύ δαχτυλίδι και μία τσάντα με έντονο χρώμα και (αν είναι δυνατόν) με λεπτομέρειες με αλυσίδες, μια που είναι στη μόδα.

14 & 15 ΑΠΡ 2016 #2

  Set #3: Τέλος, για όσες φίλες επιθυμήσουν την επιλογή του φορέματος, προτιμήστε ένα με floral τύπωμα και με μανίκια – καμπάνες, που είναι από τα φετινά trends. Συνδυάστε το με μία αμάνικη μακριά ζακέτα (αν το φόρεμα είναι κοντό) και με γόβες lace up. Ολοκληρώστε με σκουλαρίκια statement, ένα σετ βραχιολιού – δαχτυλιδιού που ενώνονται με αλυσίδα και μία τσάντα με κρόσσια για τα προσωπικά σας είδη.

14 & 15 ΑΠΡ 2016 #3

Τέλος για το στυλ των μαλλιών σας, ισιώστε τα μαλλιά σας και πιάστε τα σε χαμηλή αλογοουρά, όπως λάνσαραν οι σχεδιαστές μόδας.

Sleek ponytail low

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like