Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Απριλίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Σαββατοκύριακο έφτασε κι η διάθεση πρέπει να είναι στα πάνω της! Όλο και κάτι θα κανονίσατε, όλο και κάτι θα… καταστρώνετε! Ο καιρός φαίνεται πως θα είναι σχετικά καλός, οπότε ας εκμεταλλευτούμε το γεγονός κι ας βάλουμε σιγά σιγά την άνοιξη στα looks μας!

Set #1: Φορέστε ένα λευκό παντελόνι (αν έχετε και cigarette ακόμα καλύτερα) με μία off shoulder μπλούζα σε χρώμα. Συνδυάστε τα με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες κι ένα λευκό blazer. Από κοσμήματα προτιμήστε σκουλαρίκια drops που ανταποκρίνονται στο χρώμα της μπλούζας, ενώ μία crossbody bag με λεπτομέρειες με αλυσίδα και κρόσσια είναι ό,τι πρέπει για τα προσωπικά σας είδη.

16 & 17 ΑΠΡ 2016 #1

Set #2: Τα culottes pants είναι άλλο ένα trend της φετινής άνοιξης. Φανταστείτε πόσο απογειώνεται όταν έχει μία λεπτομέρεια, όπως η δαντέλα εδώ! Συνδυάστε μία παντελόνα με μία μπλούζα με μανίκια – καμπάνες κι ένα ζευγάρι lace-up γόβες (αν τα ρούχα είναι του συνδυασμού άσπρο-μαύρο όπως παρουσιάζω παρακάτω, προτιμήστε παπούτσια με χρώμα). Σκουλαρίκια «chandeliers» κι ένα δαχτυλίδι statement θα δώσουν λάμψη στο look σας, ενώ τέλος μία bucket bag είναι ιδανική για να κάνει το look κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας.

16 & 17 ΑΠΡ 2016 #2

Set #3: Οι ρίγες θα έχουν την τιμητική τους και φέτος, οπότε προσθέστε μία pencil φούστα με ρίγα στη γκαρνταρόμπα σας. Φορέστε τη με ένα wrap top κι από επάνω ένα χρωματιστό blazer. Ένα ζευγάρι γόβες με χρώμα και μία τσάντα με αλυσίδα (industrialist τάση φέτος, υπενθυμίζω!) είναι ό,τι πρέπει για να συμπληρώσετε το look! Α, παραλίγο να ξεχάσω! Στολίστε τα αυτάκια σας με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκους που να ταιριάζουν με τα χρώματα που θα επιλέξετε!

16 & 17 ΑΠΡ 2016 #3

Τέλος για τα μαλλιά σας, αφού τα ισιώσετε, υιοθετήστε τη νέα τάση όπου η κορυφή μαζεύεται σε μία διπλή αλογοουρά. Lovely!

Sleek with half pony

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like