Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Ιανουαρίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Τι μου κάνετε; Πίνετε, υποθέτω το ζεστό σας καφεδάκι και σκέφτεστε με γλυκιά αγωνία ό,τι έχετε σχεδιάσει για αυτό το σαββατοκύριακο, κάνω λάθος; Αν δεν κάνω λάθος και παράλληλα αναρωτιέστε τι θα φορέσετε για να εντυπωσιάσετε (για άλλη μία φορά) τα πλήθη, τότε εγώ είμαι εδώ για σας! Κι επειδή ο καιρός αναμένεται με βροχές και με αισθητά μειωμένες θερμοκρασίες, πρέπει να είμαστε και στα ζεστά!

Set #1: Φορέστε τα αγαπημένα σας jeans με ένα φαρδύ πουλόβερ και τα αρβυλάκια σας για ένα ζεστό casual look. Το στυλ ολοκληρώνουν ένα αντιανεμικό τζάκετ, ένα σακίδιο (αν έχει και καμία λεπτομέρεια όπως αυτό με τα κρόσσια τέλεια!) κι ένα ζευγάρι γεωμετρικά stud σκουλαρίκια.

16 & 17 ΙΑΝ 2016 #1

  Set #2: Έχετε κανένα… ξεχασμένο παντελόνι military στη ντουλάπα σας; Αν ναι… βγάλτε το στο φως! Συνδυάστε το πάλι με ένα χοντρό πουλόβερ (φροντίστε ένα από τα δύο κομμάτια να είναι και κάπως φαρδύ), τα αρβυλάκια σας (ή και μπότες ιππασίας) και ένα παρκά με γούνα στο γιακά. Στολίστε και τα αυτάκια σας με ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια με μία ιδιαιτερότητα όπως αυτά τα λουλουδάτα κι είστε έτοιμες!

16 & 17 ΙΑΝ 2016 #2

   Set #3: Αν θέλετε να φορέσετε φόρεμα, αλλά «κολλάτε» στις καιρικές συνθήκες, τότε ένα πλεκτό μπλουζοφόρεμα είναι η απάντηση στον προβληματισμό σας! Φορέστε το με ένα κολάν (η ζώνη προαιρετική, μια που θα δείχνει εξίσου όμορφο το look αν η μπλούζα φαίνεται κάπως chunky) και με τις μπότες ιππασίας σας. Ένα ζεστό τζάκετ με επένδυση θα σας κρατήσει ζεστές ενώ θα τονίσει όμορφα το look της μπλούζας, ενώ αν οι αποχρώσεις που θα διαλέξετε είναι σκούρες, επιλέξτε μία τσάντα με χρώμα για να «σπάει» τη μονοτονία. Αν τυχόν η μπλούζα έχει λαιμό ζιβάγκο φορέστε ένα statement κολιέ (καλό θα ήταν να έχει και μήκος) κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που να ταιριάζουν με το concept του κολιέ.

16 & 17 ΙΑΝ 2016 #3

Όσο για το hairstyling σας; Αφήστε τα… ήσυχα αν τα έχετε επιμελώς ατημέλητα κι αρκεστείτε στο να πιάσετε στο πίσω μέρος τα μπροστινά τμήματα των μαλλιών είτε με τσιμπιδάκια είτε με μία χαμηλή αλογοουρά, όπως στη φωτό παρακάτω.

Messy & pinned back

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like