Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Ιουλίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Για καλοκαιρινό σαββατοκύριακο ετοιμαζόμαστε όλες (ΟΚ, κάποιες λογικά είστε ήδη προετοιμασμένες!) κι ο καιρός προβλέπεται ιδανικός για βουτιές κι απολαυστικές εξόδους είτε για καφέ είτε για ποτό. Είτε μείνατε στην πόλη είτε ετοιμάζεστε για μια (σύντομη έστω) εκδρομή, δείτε μερικά ιδανικά looks με τα οποία θα καταπλήξετε – και πάλι!

Set #1: Επιλέξτε ένα σορτσάκι με ένα floral ή τροπικό print και συνδυάστε το με ένα top που να ταιριάζει με τα χρώματα του pattern – ιδανικό είναι ένα loose μπλουζάκι, αλλά φυσικά μας κάνει κι ένα απλό κλασσικό tank top. Συνδυάστε με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες (αν είναι και σε χρώμα, άψογα!) και μία τσάντα bucket. Από εκεί κι ύστερα παίξτε με τα κοσμήματα: σκουλαρίκια κρίκοι, choker κι ένα φαρδύ βραχιόλι με κρόσσια ή σετ βραχιολιών είναι ό,τι πρέπει! Μία extra προσθήκη που θα μου άρεσε είναι ένα ψάθινο καπελάκι fedora!

23 & 24 ΙΟΥΛ 2016 #1

Set #2: Τα slip φορέματα είναι μία από τις κυρίαρχες τάσεις του φετινού καλοκαιριού. Ειδικά ένα μακρύ φόρεμα αυτού του στυλ σε έντονο χρώμα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα lace up πέδιλα θα δημιουργήσει αυτόματα ένα σικάτο look για όλες τις ώρες! Συνδυάστε με μία tote τσάντα με καλοκαιρινό μοτίβο κι επιλέξτε κοσμήματα, όπως κρεμαστά σκουλαρίκια σε λίγο πιο απαλό χρώμα, ένα statement δαχτυλίδι και διακριτικά hair pins. Extra kai chic προσθήκη ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από ταρταρούγα!

23 & 24 ΙΟΥΛ 2016 #2

Set #3: Τέλος, για όσες έχετε γάμο ή βάφτιση ή οποιοδήποτε event στο «πρόγραμμα», επιλέξτε ένα cocktail pleated φόρεμα σε απαλή pastel απόχρωση. Συνδυάστε το με peep toes (ει δυνατό το χρώμα τους να δίνει λίγο «τύπο» στο look) με μία ασορτί clutch bag. Ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια, ένα μενταγιόν κι ένα δαχτυλίδι με πέτρες που να ταιριάζουν με τη χρωματική σας επιλογή δίνουν chic λάμψη στην εμφάνισή σας. Αν, μάλιστα, θέλετε να την κάνετε και πιο «celeb style» συνδυάστε κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με cat eye σκελετό!

23 & 24 ΙΟΥΛ 2016 #3

Τέλος, για το hairstyling σας προτιμήστε μία αλογοουρά πιασμένη χαμηλά στο σβέρκο, αφού πρώτα έχετε ισιώσει τα μαλλιά σας.

Sleek low ponytail

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like