Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Μαΐου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Σαββατοκύριακο έφτασε – τελευταίο του Μαΐου! Όλο και κάτι θα έχετε κανονίσει! Κι επειδή επιτέλους ο καιρός αποφάσισε – έστω κάπως – να φτιάξει, είναι ευκαιρία κι η εμφάνισή μας να είναι ανάλογη! Φυσικά εγώ είμαι εδώ, πιστή στο ραντεβού μας, για να σας δώσω μερικές ιδέες για να εντυπωσιάσετε άλλη μία φορά!

    Set #1: Ντυθείτε στα χακί! Όχι, μην ανησυχείτε, δε σας επιστρατεύουν, απλά το military look είναι άλλη μία τάση που θα αγαπηθεί φέτος το καλοκαίρι. Επιλέξτε, λοιπόν, μία φούστα σε χακί χρώμα (μπορείτε να επιλέξετε αν θα έχει τσέπες ή ζωνάκια) και συνδυάστε τη με ένα (επίσης χακί) απλό τοπ (εδώ βρήκα ένα πρακτικό κορμάκι, αν έχετε ένα τέτοιο, καμία αντίρρηση δεν έχω!). Αν θέλετε να έχετε μαζί ένα ελαφρύ πανωφόρι για παν ενδεχόμενο, προτιμήστε ένα bomber jacket σε ουδέτερο χρώμα και για τα προσωπικά σας είδη μία τσάντα bucket. Τώρα ακολουθούν οι θηλυκές πινελιές: ένα ζευγάρι γόβες, ένα μακρύ κολιέ (όπως το αλυσιδωτό εδώ, που εμπνέει και για την industrialist τάση) κι ένα φαρδύ βραχιόλι με μερικές πέτρες για λίγη λάμψη θα δώσουν αυτόματα αίγλη στο look σας!

28 & 29 ΜΑΪΟΥ 2016 #1

Set #2: Αν τυχόν δείτε τον καιρό να μεταβάλλεται… υπόπτως, τότε τα boyfriend jeans σας είναι ο έμπιστος φίλος σας. Επιλέξτε μία off shoulder μπλούζα (εδώ βρήκα πουκάμισο off shoulder, μια που φέτος οι σχεδιαστές μόδας αποφάσισαν να μας το… συστήσουν αλλιώς!) και φορέστε το σετ με τις αγαπημένες σας εσπαντρίγιες! Μία τσάντα – σακίδιο για τα προσωπικά σας είδη είναι ό,τι πρέπει. Από εκεί κι ύστερα ολοκληρώστε με ένα choker με χρώμα (άλλη μία τάση που θα αγαπηθεί το καλοκαίρι!) κι ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια.

28 & 29 ΜΑΪΟΥ 2016 #2

Set #3: Μία που είπαμε για τις νέες μορφές του πουκάμισου από τους σχεδιαστές μόδας, μία όμορφη επιλογή είναι το shirt dress – απόλυτα καλοκαιρινό και θηλυκό! Από εκεί κι ύστερα παίξτε με τη nude pink τάση. Μπαλαρίνες, τσάντα, κοσμήματα, ό,τι θα συμπληρώσει το outfit σας, προτιμήστε το σε αυτήν την απόχρωση! Εδώ έπαιξε με το συνδυασμό του nude pink και του baby blue για να πάρει το look ένα girlie χαρακτήρα!

28 & 29 ΜΑΪΟΥ 2016 #3

Όσο για το styling των μαλλιών σας; Η εποχή θέλει κάτι παιχνιδιάρικο κι ανάλαφρο, οπότε τι καλύτερο από μία «άτακτη» αλοογουρά; Φυσικά μπορείτε ελεύθερα να προσθέσετε κάποιο αξεσουάρ, όπως headband ή τσιμπιδάκια!

 

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like