Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 30 & Κυριακή 31 Ιουλίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Ελπίζω να σας πετυχαίνω σε πολύ καλή διάθεση και ετοιμάζεστε να αποχαιρετίσετε τον Ιούλιο με κέφι! Λοιπόν, ο καιρός σε γενικές γραμμές μοιάζει να είναι με το μέρος μας, οπότε δείτε μερικές ιδέες για το στυλ σας… ανάμεσα στις βουτιές σας!

  Set #1: Το shirt dress είναι ένα από τα πιο κλασσικά κομμάτια του καλοκαιριού και δε λείπει κανένα χρόνο από τη ντουλάπα μας! Επιλέξτε το δικό σας, λοιπόν, και συνδυάστε το με ένα ζευγάρι σανδάλια τύπου «σαγιονάρα». Διαλέξτε μία τσάντα messengers για τα προσωπικά σας είδη, ενώ από κοσμήματα προτιμήστε μία (ας πούμε) ήπιων τόνων επιλογή συνδυασμών με ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια (ΟΚ, αυτά ας έχουν κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο, όπως εδώ τα βελάκια!), ένα φαρδύ βραχιόλι κι ένα ρολόι με ιδιαίτερο λουράκι/μπρασελέ. Θα μου άρεσε να ολοκληρώνατε το look με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου aviator!

30 & 31 ΙΟΥΛ 2016 #1

Set #2: Μία άλλη όμορφη επιλογή είναι ένα boho look με μία maxi wrap φούστα με τυπώματα κι ένα crop μπλουζάκι με δαντέλα. Φορέστε το συνδυασμό με ένα ζευγάρι πλατφόρμες κι έχετε για τα προσωπικά σας είδη μία μεσαίου μεγέθους τσάντα ώμου. Η γεωμετρία… είναι φίλη σας αυτό το καλοκαίρι, οπότε προτιμήστε τα γεωμετρικά κρεμαστά σκουλαρίκια, ενώ ένα κολιέ τύπου wrap choker θα δώσει μία ιδιαίτερη νότα στο σύνολο. Α, και θα μου άρεσε κι ένα headband στα μαλλιά σας!

30 & 31 ΙΟΥΛ 2016 #2)

Set #3: Ποιος είπε πως τα playsuits είναι μόνο για casual εμφανίσεις; Όχι, βέβαια! Όχι όταν έχουν ένα κομψό bandeau κόψιμο! Συνδυάστε το όμορφα μ’ ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα κι αν τυχόν το χρώμα είναι natural, σπάστε τη μονοτονία με μία clutch τσάντα σ’ έντονο χρώμα. Φυσικά χρώμα θα διαλέξετε και για τα μακριά σας σκουλαρίκια και το statement δαχτυλίδι σας! Για manicure διαλέξατε χρώμα; Αν όχι… βάλτε κι εκεί ένταση! Σαν extra stylish accessory θα μου άρεσε ένα ζευγάρι οβάλ γυαλιά ηλίου με ιδιαίτερο σκελετό!

30 & 31 ΙΟΥΛ 2016 #3

Τέλος, για το hairstyling σας… Μπορεί να σας φαίνεται «κλασσική», αλλά η αλογοουρά είναι το χτένισμα – σωτήρας του καλοκαιριού, καθώς μπορεί να είναι κομψό και παράλληλα να σας απαλλάξει από τη ζέστη στον αυχένα! Αν της δώσετε και μία αύρα vintage με μερικούς κυματισμούς με τη μασιά σας… τέλεια!

Ponytail

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

 

You may also like