Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Ιουλίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Δεύτερο σαββατοκύριακο του Ιουλίου κι ετοιμαζόμαστε να το απολαύσουμε! Ο καιρός προβλέπεται ηλιόλουστος και φυσικά… ζεστός! Οπότε, αν κανονίσατε για κάποια βόλτα ανάμεσα στις βουτιές σας, δείτε μερικές ιδέες για να κλέψετε τις εντυπώσεις… γι’ άλλη μία φορά, ως κορίτσια του The K-Magazine!

   Set #1: Επιλέξτε ένα φορμάκι playsuit σε μία απαλή pastel απόχρωση και φορέστε το με ένα ζευγάρι σανδάλια τύπου lace up (ξετρελάθηκα με αυτά που έχουν κορδέλες!). Επιλέξτε μία φαρδιά τσάντα με κρόσσια και δώστε λάμψη στο look με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια κι ένα σετ βραχιολιών με χάντρες. Ολοκληρώστε με ένα headband στα μαλλιά, ενώ θα μου άρεσε κι ένα pastel χρώμα για τα νυχάκια σας – extra tip: τολμήστε ένα matte αποτέλεσμα, δε θα το μετανιώσετε!

9 & 10 ΙΟΥΛ 2016 #1

Set #2: Ένα μακρύ φόρεμα «μαρινιέρα» και τα αγαπημένα σας Stan Smith (εφόσον, βέβαια, αντέχετε το κλειστό παπούτσι το καλοκαίρι!) θα δημιουργήσουν ένα ανέμελο καλοκαιρινό look, ενώ θα αναδείξετε το φετινό trend που θέλει πρωταγωνιστές τα tennis shoes. Μία τσάντα bucket σε χρώμα, ένα βραχιόλι «χειροπέδα», ένα ζευγάρι κοκκάλινα ή ξύλινα σκουλαρίκια κι ένα ρολόι σε ουδέτερη απόχρωση θα το ενισχύσουν! Ολοκληρώστε (ει δυνατόν, φυσικά) με γυαλιά ηλίου που έχουν χρώμα!

9 & 10 ΙΟΥΛ 2016 #2

Set #3: Για όσες σχεδιάζουν βραδινό ποτό ή έχουν να παραστούν σε γάμο/βάφτιση (είναι στα πάνω τους αυτές οι εκδηλώσεις την περίοδο του καλοκαιριού!) επιλέξτε μία μακριά φόρμα με σούρες στο πάνω μέρος του ρούχου. Αν έχει έντονο χρώμα, προτιμήστε nude πλατφόρμες και συνδυάστε το look με μία crossbody τσάντα με κρόσσια. Φορέστε μακριά σκουλαρίκια κι ένα φαρδύ δαχτυλίδι σε απόχρωση rose gold και στολίστε τα μαλλιά σας με τσιμπιδάκια που χρωματικά ταιριάζουν στο look. Αν προσπαθείτε να διαλέξετε και χρώμα νυχιών, το σομόν είναι μία από τις τάσεις που φέτος το καλοκαίρι θα αγαπηθούν – αν δεν έχει ήδη αγαπηθεί, δηλαδή!

9 & 10 ΙΟΥΛ 2016 #3

Τέλος, για το hairstyling σας, πιάστε τα μαλλιά σας σ’ έναν ψηλό κότσο, τον οποίο μπορείτε να «στολίσετε» είτε με το headband της πρώτης μας πρότασης είτε με τα τσιμπιδάκια της τελευταίας.

High Bun

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like