Τα looks του Σαββατοκύριακου: 17 & 18 Οκτωβρίου

Weekend look - bannerΓεια σας και πάλι, φίλες του The K-Magazine! Έφτασε η Παρασκευή κι οι πιο πολλές από εσάς όλο και κάτι θα κανονίσετε για το σαββατοκύριακο, είτε για μία απλή βόλτα για καφέ είτε και για ένα ποτό το βράδυ. Αποφασίσαμε, λοιπόν, εμείς εδώ στο The K-Magazine να εγκαινιάσουμε μία νέα στήλη με τις προτάσεις μας σε περίπτωση που σας έρθει στο μυαλουδάκι εκείνη η άτιμη ερώτηση: «τι φοράμε;»! Ας τα δούμε ένα ένα!

Σετ #1: Polka dot + jeans = chic casual!

Αν έχετε τζιν σε ξεθωριασμένο γκρι χρώμα… ώρα να δει το φως της μέρας! Αλλιώς οποιοδήποτε ξεθωριασμένο τζιν μας κάνει! Συνδυάστε το με ένα top polka dot ή μία ζακέτα, όπως εδώ κι ένα απλό tank top – είναι τα μπλουζάκια «μπαλαντέρ», ταιριάζουν με τα πάντα! Κι επειδή μέσα Οκτώβρη είμαστε, καιρός να βγάλουμε έξω και τις αγαπημένες μας μπότες ιππασίας! Η καπαρντίνα σας θα συμπληρώσει όμορφα το σετ μόλις βγείτε από την πόρτα, ενώ μία τσάντα σε nude χρώμα όπως αυτή του Michael Kors είναι ιδανική για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Σε περίπτωση που αποφασίσετε και να βάψετε το πρόσωπό σας, επιλέξτε ένα nude συνδυασμό με σκιές με γήινα χρώματα, μολύβι ματιών σε καφέ απόχρωση κι ένα κραγιόν ή gloss που να μην απέχει πολύ χρωματικά από εκείνο των χειλιών σας.

17 & 18 ΟΚΤ #1

Κάντε στα μαλλάκια σας κι ένα look με ατημέλητες μπούκλες κι είστε έτοιμες!

Messy waves

Σετ #2: Sport και glam 2 σε 1; Κι όμως, γίνεται!

Ποιος λέει πως τα κολάν και τα φούτερ είναι μόνο… για το γυμναστήριο; Όποιος δεν έχει φαντασία! Συνδυάστε το κολάν σας με ένα μακρύ φούτερ – δε μας χαλάει αν είναι και λίγο φαρδύ! – και τις αγαπημένες σας ψηλοτάκουνες μπότες. Φορέστε από πάνω ένα biker jacket (αν δεν έχετε, το ίδιο αποτέλεσμα έχουμε και με ένα λεπτό μπουφάν με λάστιχο στη μέση) και κρεμάστε στον ώμο… το backpack σας! Ολοκληρώστε το στυλ με ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια με rock χαρακτήρα, ένα σετ δαχτυλιδιών κι ένα διακριτικό makeup!

17 & 18 ΟΚΤ #2

Πιάστε τα μαλλιά σας αλογοουρά κι είστε (ακόμα πιο) κούκλες!

Messy ponytail

Σετ #3: Με τρέλα; Όχι. Με δαντέλα; Oh, yes!

Η δαντέλα θα «παίξει πολύ» φέτος, επομένως αν βάλατε στο μάτι κανένα αμάνικο φόρεμα όπως αυτό που σας έχω εδώ… «χτυπήστε» το! Συνδυάστε το με ένα σακάκι με κάποια ιδιαίτερη λεπτομέρεια και τα ψηλοτάκουνα ankle booties σας – το suede υλικό θεωρείται προαιρετικό, αλλά ιδανικό! Συμπληρώστε την εμφάνιση μ’ ένα σετ σκουλαρίκια με πετρούλες, βραχιόλια στα χεράκια κι ένα makeup με βάση το διακριτικό smokey eye.

17 & 18 ΟΚΤ #3

Κάντε έναν όμορφο κότσο στο ύψος του σβέρκου και το look σας θα απογειωθεί ακόμη περισσότερο!

Low bun

Σετ #4: Σοκολατένια… elegance!

Οι ολόσωμες φόρμες είναι επίσης ένα από τα trends που θα δούμε και φέτος. Με μία τέτοια αμάνικη φόρμα σε μία γλυκιά και γήινη απόχρωση σε συνδυασμό με μία ζακέτα με λεπτομέρειες σε ουδέτερο χρώμα όπως το μπεζ κι ένα ζευγάρι ankle booties ή ένα ζευγάρι γόβες σε παραπλήσια απόχρωση θα δημιουργήσετε ένα θηλυκότατο outfit. «Παίξτε» με χρυσά κοσμήματα αναλόγως το «κόψιμο» της φόρμας στο ντεκολτέ, για παράδειγμα και για τα προσωπικά σας είδη η nude tote τσάντα σας είναι ό,τι πρέπει. Μη φορτωθείτε με makeup επειδή θα βγείτε για ποτό, το nude look θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη όσο λιτό κι αν φαίνεται!

17 & 18 ΟΚΤ #4

Ισιώστε τα μαλλιά σας, πιάστε τα σε μία αλογοουρά ψηλά στο κεφάλι και ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε!

Sleek ponytail

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

 

You may also like