Τα looks του σαββατοκύριακου: 5 & 6 Δεκεμβρίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Τι μου κάνετε; Λογικά πίνετε το καφεδάκι σας λίγο πριν ξεκινήσετε τις εξορμήσεις σας για το σαββατοκύριακο! Ο καιρός θα είναι κατά τόπους συννεφιασμένος και με τις θερμοκρασίες αισθητά χαμηλές, αλλά φυσικά εμείς μπορούμε να ντυθούμε και ζεστά και κομψά!

Set #1:

Το στυλ ιππασίας επέστρεψε κι αυτό στη μόδα και μπορεί να είναι ένα outfit – χαμαιλέων (για όλες τις ώρες). Αν λοιπόν, έχετε «κάβα» ένα παντελόνι τέτοιου τύπου, όπως αυτό που σας παρουσιάζω παρακάτω και σακάκι με pattern (καρό θα ήταν ιδανικό!) είστε σχεδόν έτοιμες, μια που το μόνο που προσθέτετε είναι ένα λιτό κι απέριττο μακρυμάνικο T-shirt. Το σύνολο συνδυάζεται ιδανικά με κάπα και φυσικά δεν ξεχνάμε τις μπότες ιππασίας – από αυτές όλες έχουμε! Αν το μπλουζάκι δεν έχει λαιμό ζιβάγκο φορέστε στο λαιμό ένα φουλάρι με χρώμα και φυσικά βάλτε χρώμα και στα κοσμήματα που θα επιλέξετε.

5 & 6 ΔΕΚ 2015 #1

   Set #2:

Η pencil φούστα σας κάθε άλλο παρά δεσμευτικό κομμάτι της γκαρνμταρόμπας σας είναι. Αρκούν μία δυο μικρές πινελιές. Όπως, για παράδειγμα ο συνδυασμός μ’ ένα πουλοβεράκι (προσοχή, όχι με χοντρή πλέξη, αλλά τέτοια ώστε να μπορεί να μπει και μέσα από τη φούστα). Ένα παλτό με λεπτομέρειες με γούνα – ή και μουτόν, αν έχετε κανένα «ξεχασμένο»! – και ψηλές μπότες ολοκληρώνουν το outfit κι από εκεί κι ύστερα μπορείτε να φορέσετε στο λαιμό ένα κασκόλ με pattern αν τυχόν υπάρχει μονοχρωμία στα κομμάτια σας, όπως παρακάτω, και «παίζετε» με τα κοσμήματα!

5 & 6 ΔΕΚ 2015 #2

Set #3:

Αναδείξτε και πάλι το λευκό σας jean και παίξτε με γήινες αποχρώσεις με πουλόβερ, jacket και μπότες. Θα μου άρεσε αν κρατούσατε μία τσάντα με κρόσσια κι από εκεί κι ύστερα το mix ‘n’ match στα κοσμήματα… μπορείς να πεις και πως «επιβάλλεται»! J

5 & 6 ΔΕΚ 2015 #3

Τέλος για το hairstyle σας θα μου άρεσες να κάνατε απαλές μπούκλες, ξέρετε, ίσα να κάνει κάθε τούφα ελαφριά «τσάκιση».

Light curls

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like