Τα looks το σαββατοκύριακου: Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Τι μου κάνετε; Λογικά σας πετυχαίνω πίνοντας ζεστό καφεδάκι – η χουχουλιάρικη αίσθηση της κούπας να σου ζεσταίνει τα χέρια είναι αξεπέραστη! – ενώ σκέφτεστε τι θα κάνετε αυτό το σαββατοκύριακο. Ο καιρός στην επικράτεια θα είναι σε γενικές γραμμές καλός, αλλά με αισθητές τις άκρως χειμωνιάτικες θερμοκρασίες. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως δε μπορούμε να ντυθούμε κομψά αλλά και να προστατευτούμε από το κρύο!

Set #1

Συνδυάστε το σκισμένο σας τζιν μ’ ένα φαρδύ πουλόβερ – θα μου άρεσε αν είχε και τη λεγόμενη πλέξη «cable knit»! Φορέστε τα αρβυλάκια σας και το χοντρό σας μπουφάν – ιδανικό είναι ένα αντιανεμικό όπως αυτό παρακάτω – κι ολοκληρώστε μ’ ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια με χρώμα που να ταιριάζει σε αυτά που θα επιλέξετε. Μην ξεχάσετε γάντια και σκούφο!

19 & 20 ΔΕΚ 2015 #1

    Set #2

Το κολάν σας σε συνδυασμό με μία μίνι φούστα με pattern, ένα φούτερ με κουκούλα και τις μπότες ιππασίας σας θα δημιουργήσουν ένα casual yet girlie look. Συνδυάστε με ένα μακρύ μπουφάν και ταιριάξτε κασκόλ, γάντια και σκούφο στις ανάλογες χρωματικές επιλογές σας.

19 & 20 ΔΕΚ 2015 #2

Set #3

Για όσες θέλουν/τολμούν να φορέσουν φορεματάκι, θα μου άρεσε κάτι αν επιλέγατε κάτι με λίγο ρετρό χαρακτήρα, όπως αυτό παρακάτω. Συνδυάστε το με καλσόν με σχέδιο και τις ψηλές σας μπότες κι είστε – σχεδόν – έτοιμες. Φορέστε από πάνω ένα μακρύ παλτό και κρεμαστά σκουλαρίκια – αν το επιτρέπει ο γιακάς του φορέματος και σας βολεύει, φυσικά! Ολοκληρώστε με μία tote bag κι έχετε κι ένα δαχτυλίδι «ετοιμοπόλεμο» για τη στιγμή που θα βγάλετε τα γάντια σας!

19 & 20 ΔΕΚ 2015 #3

Για τα μαλλιά σας, θα μου άρεσε αν δοκιμάζατε αυτές τις μπούκλες – δεν ξέρω πώς να τις χαρακτηρίσω, να με συμπαθάτε! :P

Curls

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like