Τα Marks&Spencer εντυπωσιάζουν με δύο νέες συλλογές για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015

Ο χειμώνας φεύγει σιγά σιγά και τα Marks&Spencer συνεχίζουν να είναι μαζί μας καλύπτοντας τις ανάγκες μας σε κάθε εποχή.

Οι νέες συλλογές των M&Sγια την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2015, με έμφαση στον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, αναδεικνύουν τη διαχρονική γοητεία του κλασικού μέσα από το σύγχρονο πρίσμα που ορίζουν διεθνώς οι νέες τάσεις της μόδας.

marks and spenser women s 2015

Η νέα γυναικεία συλλογή των M&S παρουσιάζει πέντε διαφορετικές τάσεις (Into the Blue, Uniformity, Summer of Love, The Orient, ModernRomance) & διαπνέεται από μια «επιμελώς ατημέλητη» κομψότητα  που ταιριάζει απόλυτα στις σύγχρονες urbanηρωίδες που επιδιώκουν άψογο στυλ & άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

marksandspencer women s-s 2015

Η ανδρική συλλογή των M&S για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2015 δίνει στο ανδρικό ντύσιμο μια κομψή ερμηνεία, καθώς κλασικά κομμάτια παρουσιάζονται με μια μοντέρνα απόδοση που εστιάζει στις καθαρές γραμμές, τα εξαιρετικά υφάσματα και τα αρρενωπά μοτίβα. Η παλέτα των χρωμάτων ανανεώνεται μέσα από μοναδικούς συνδυασμούς σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, ενώ ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός αναδεικνύεται μέσα από τις περίτεχνες λεπτομέρειες.

marksandspencer_98201272876356 wwwwwwwwwwwwwww

#mands #SS15

You may also like