Τα mini Cooper κατακλύζουν το McArhurGlen!

10687218_10152665894716113_8063268459602797168_n 1Παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους, οι καλύτερες τιμές και οι πιο ωραίες γεύσεις μας περιμένουν στο εκπτωτικό χωριό  McArthurGlen!

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα σχολεία κάντε  με τα παιδιά σας μία βόλτα κι απολαύστε μία φοβερή ευκαιρία,  μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου, εκτός Κυριακής,  σε συνεργασία με τη Σπανός ΑΕ, Επίσημο Dealer MINI μας καλούν να συμμετέχουμε σε μια ξεχωριστή δραστηριότητα, μαθαίνοντας στα παιδιά τη σημασία της οδικής ασφάλειας με τον πιο διασκεδαστικό, διαδραστικό τρόπο!

Απολαύστε μαζί με τους μικρούς μας φίλους την πρώτη τους διασκεδαστική βόλτα στον ειδικά διαμορφωμένο αυτοκινητόδρομο στο συντριβάνι του εκπτωτικού χωριού και αφήστε τους να σας «οδηγήσουν» με τις γνώσεις που θα αποκτήσουν!

H ενέργεια ξεκινά στις 17:00 και διαρκεί έως τις 21:00. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 1 έως 5 χρονών.

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται!
Με κάθε συμμετοχή μπαίνετε στην κλήρωση για δύο ηλεκτρικά παιδικά αυτοκινητάκια MΙΝΙ COOPER και άλλα μοναδικά δώρα της  Σπανός ΑΕ.

Όσο για τους γονείς το εκπτωτικό χωριό δεν σταματά να τους εκπλήσσει, δίνοντάς τους ακόμα περισσότερους λόγους να το επιλέγουν ως τον πιο αγαπημένο τους προορισμό για shopping! Περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια του κέντρου, ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας designer brands 35-70% πιο φθηνά! Eπίσης, το νέο ΜΙΝΙ καθώς και το ανανεωμένο MINI Countryman σας περιμένουν για ένα test drive κατά την επίσκεψη σας στο εκπτωτικό χωριό μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου.

Μην παραλείψετε να κάνετε μια στάση σε ένα από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη βόλτα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

You may also like