Τα after sun είναι εξίσου σημαντικά με τα αντηλιακά

Πραγματικά, δεν ξέρουμε τι συμβαίνει εκεί έξω. Πραγματικά, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ποια είναι τα κενά σημεία, και η πληθώρα του κόσμου στην παραλία, δεν έχει αντιληφθεί την αναγκαιότητα ενός σωστού αντηλιακού και της εντατικής χρήσης του. Εξίσου σημαντικά όμως, είναι και τα after sun προϊόντα. Καλοκαίρι άλλωστε, σημαίνει έκθεση στον ήλιο. Όλη μέρα. Κάθε μέρα.

Το δέρμα μας, μετά την έκθεση στον ήλιο, είναι ευαίσθητο και ευάλωτο. Μπορεί πολύ εύκολο να κοκκινίσει ή ακόμα και να ξεφλουδίσει. Για να το αποτρέψουμε αυτό, χρειάζεται συχνή ενυδάτωση με τα σωστά προϊόντα, ώστε να το διατηρήσουμε σε ισορροπία. Εκτός από τα εγκαύματα, ένας απλός κνησμός ή ακόμα και ένα ελαφρύ τράβηγμα, μπορούν να είναι εξίσου ενοχλητικά. Γι’αυτό το λόγο κρίνεται σωστό, τα προϊόντα να πετυχαίνουν θρέψη του δέρματος ώστε να μειώνει τη ζημιά που έχει υποστεί η περιοχή. Στη σύνθεσή τους, περιέχεται συχνά aloe vera και θρεπτικά έλαια, ώστε να βοηθήσουν το δέρμα να ξαναγίνει ελαστικό και μεταξένιο.

Δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάτε μαζί σας τα συγκεκριμένα προϊόντα, γιατί κάτι τέτοιο είναι εντελώς άσκοπο. Τα προϊόντα για μετά τον ήλιο, πρέπει να εφαρμόζονται σε καθαρή επιδερμίδα, που δεν έχει υπολείμματα αντηλιακών και αλατιού. Αρκεί να τα έχετε στο μπάνιο του σπιτιού σας, ώστε να τα χρησιμοποιήσετε όταν επιστρέψετε και κάντε το καθιερωμένο σας μπάνιο.

You may also like