Τελικά ποιος θα πάρει τη σκυτάλη από τον Daniel Craig;

New 007 rumors 3Ο Βρετανός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του BBC που βασίζεται στο βιβλίο του John le Carré «The Night Manager» δήλωσε πως το να υποδυθεί τον Bond θα ήταν μία «τεράστια ευκαιρία» αν αυτή ερχόταν ποτέ. Άλλωστε είναι κι ο ίδιος fan του δημοφιλούς κατασκόπου και μάλιστα επιβεβαιώνει πως δε θα έπαιρνε ανάλαφρα μία τέτοια ευκαιρία.

Σύμφωνα, μάλιστα, με online εταιρίες στοιχημάτων (ναι, σωστά διαβάσατε!), οι πιθανότητες να είναι ο Hiddleston ο νέος 007 είναι 10 προς μία, φέρνοντάς τον στην 6η θέση ενός top ten προτιμήσεων. Πρώτος έρχεται ο Tom Hardy και τον ακολουθεί ο Idris Elba, που ξεπερνούν τον Damian Lewis του τηλεοπτικού «Homeland», τον Ιρλανδό Aidan Turner (τριλογία «The Hobbit») και τον «Άνθρωπο από Ατσάλι» aka Henry Cavill.

Μιλώντας στους Sunday Times, o Tom Hiddleston αναφέρθηκε στο περιοδικό Time που είχε δημοσιεύσει μία σχετική δημοσκόπηση όπου υπήρχαν εκατό ονόματα ηθοποιών. Ανάμεσά τους υπήρχε ακόμη κι εκείνο της Angelina Jolie. Αλλά παρ’ όλα αυτά «ήταν ωραία που ήμουν μέσα σε αυτούς του εκατό!».

«Είμαι τρελός fan της σειράς. Όταν γυρίζαμε το “Skull Island” στη Χαβάη όλοι πήγαμε να δούμε το “Spectre”. Μου αρέσει η – διάσημη πια – μουσική του, οι πλοκές των ταινιών κι η όλη μυθολογία γύρω από τον 007. Όλο το “πακέτο” μου αρέσει! Αν είχα ποτέ αυτήν την ευκαιρία θα ήταν σίγουρα μοναδική. Και ξέρω τη φύση της συγκεκριμένης δουλειάς. Σίγουρα δε θα το αντιμετώπιζα ανάλαφρα.»

New 007 rumors 4Ο Daniel Craig, από την άλλη, που υποδύεται τον Bond από το 2005, άφησε να εννοηθεί πως κατά πάσα πιθανότητα θα σταματήσει. «Νομίζω πως τελείωσα με τον Bond. Απλά θέλω να προχωρήσω παρακάτω. Κι αν έκανα κι άλλη ταινία 007 θα ήταν μόνο για τα λεφτά». Αργότερα δήλωσε στο BBC: «Πιστεύω πως είμαι ευθύς και λέω πράγματα όταν τα νιώθω. Μετά αλλάζω γνώμη. Είμαι όπως κάθε άνθρωπος, όλοι γαντζωνόμαστε κάπου. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορώ να κάνω γι’ αυτό.»

Ο Tom Hardy που – όπως προαναφέραμε – θεωρείται ο επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Daniel Craig, υποδύθηκε πρόσφατα στην ταινία «Legend» τους δίδυμους Kray. Σε δήλωση του στην Evening Standard δήλωσε: «αν μου δινόταν η ευκαιρία να υποδυθώ τον 007 θα τρελαινόμουν!».

You may also like