Την Δευτέρα … MadWalk 2018 by Serkova

To Mad Walk 2018 by Serkova– The Fashion Music Project, για ακόμα μία χρονιά έρχεται για να ενώσει με μοναδικό τρόπο τη μόδα με τη μουσική στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας με ανατρεπτικά Live Performances και πρωτότυπα Fashion Shows από αγαπημένους καλλιτέχνες,  καταξιωμένους και πρωτοεμφανιζόμενους Έλληνες σχεδιαστές αλλά και fashion brands.

Την παρουσίαση του MadWalk 2018 bySerkova έχουν αναλάβει ο frontman του αγαπημένου συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES, Χρήστος Μάστορας και η “Fashion IT” girl, Μαίρη Συνατσάκη οι οποίοι θα μας καλωσορίζουν με ένα εκρηκτικό performance.

Οι σχεδιαστές μόδας, τα fashion brands και οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στη σκηνή φετινού Madwalk 2018 by Serkova είναι οι:

Δημήτρης Πέτρου– Σάκης Ρουβάς
Στέλιος Κουδουνάρης – Ρένα Μόρφη
MadameShoushou – Demy
The Mini Design Lab- Θοδωρής Μαραντίνης & Ανδριάνα Μπάμπαλη
Galanu – Ευρυδίκη & Τζώρτζια Κεφαλά
Χριστίνα Ζαφειρίου – Έλλη Κοκκίνου
Yvonne Bosnjak – Ντορέττα Παπαδημητρίου
Pepe Jeans London – 719, Josephine Wendel, Konnie Metaxa
BSB – Claydee & Jenn Morel
Apostolos Mitropoulos – Aisel
AXEL – Otherview&ΘωμαήΑπέργη
Vassilis Emmanuel Zoulias – Σμαράγδα Καρύδη
Vrettos Vrettakos – Ελένη Φουρέιρα

Και η Γιάννα Τερζή σε ένα special act με φιλανθρωπικό χαρακτήρα σε συνεργασία με την BSB. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του συλλεκτικού φορέματος που θα παρουσιαστεί στο Charity Act by BSB θα δοθούν στο «Αναρρωτήριο Πεντέλης»,παράρτημα του Ιδρύματος Μητέρα, το οποίο φιλοξενεί βρέφη και νήπια ηλικίας μέχρι 6 χρονών που έχουν ανάγκη ασφαλούς περιβάλλοντος, κοινωνικής φροντίδας, προστασίας και αποκατάστασης.

Στη σκηνή του Madwalk 2018 by Serkova,θα εμφανιστούν επίσης οι String Demons με ένα ανατρεπτικό performance.

Στο closing act του φετινού Madwalk 2018 by Serkova, θα εμφανιστούν οι ΜΕΛΙSSES με ένα performance που θα εντυπωσιάσει το κοινό.

Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς είναι η Serkova.

Υποστηρικτές της βραδιάς είναι οι: Athens Metro Mall, L’oreal Professionnel Paris, MAC Cosmetics, ESSIE, BSB, Pepe Jeans London, Axel.

 

Η προπώληση των περιορισμένων εισιτηρίων για το MadWalk 2018 by Serkova έχει ήδη ξεκινήσει!

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας, onlineστο www.viva.gr και στα καταστήματα Ευριπίδης, Seven Spot, Reload, Media Markt & τηλεφωνικά στο 11876.

www.madwalk.gr

You may also like