Τι αγαπάμε οι άνδρες στις γυναίκες, από τον Ανδρέα Βλουτή

womanvsmanΩς άντρας είναι δύσκολο να παραδεχθείς τα λάθη σου και ακόμα πιο δύσκολο είναι να αποδεχθείς τις δυνάμεις του αντιπάλου σου.Έτσι για μία και μοναδική φορά αποφάσισα να πετάξω τον εγωισμό μου στο καλάθι των αχρήστων και να απαριθμήσω μερικά από τα δυνατά όπλα των γυναικών εναντίων των αντρών.
Το ξέρω και εγώ και ο υπόλοιπος αντρικός πληθυσμός ότι δεν μπορούμε χωρίς εσάς,βέβαια το κακό είναι ότι το ξέρετε και εσείς.Όχι,σήμερα θα συγκρατηθώ και δεν θα πω τίποτα αρνητικό όσο και αν το θέλω.Ξεκινάω λοιπόν…Ή μάλλον όχι.Όσο και αν θέλω,δεν ξέρω αν μπορώ να σας πω τα καλά σας.Θα το πάρετε πάνω σας για άλλη μία φορά.Τέλος πάντων,θα κυλιστώ στο βούρκο της αλήθειας και θα σας πω αυτά που πιστεύω.Αλήθεια κορίτσια!Δεν ξέρω αν σας θυμίζει κάτι αυτή η λέξη,πάντως ότι πρόκειται να διαβάσετε από εδώ και πέρα θα είναι αλήθεια.

Πάμε λοιπόν,με βαριά καρδιά και έχοντας στο μυαλό τα όλο ικανοποίηση πρόσωπά σας.Θέλουμε δεν θέλουμε εμείς οι άντρες,είστε ένα κομμάτι μας.Ας το πάμε από την αρχή.Τι λέει η θρησκεία σας για την δημιουργία της γυναίκας; Πήραμε ένα πλευρό από τον άμοιρο Αδάμ και τσούπ! σχΠετάχτηκε το Ευάκι. Που να ήξερε και αυτός τι θα τραβούσε στην πορεία. Μην φεύγουμε όμως από το θέμα μας,για όσες δεν κατάλαβαν θα το κάνω ακόμα πιο “νιανιά” για να είναι πιο εύκολο στην κατάποση. Σας χρειαζόμαστε! Από την πρώτη μέρα μας και μέχρι την τελευταία. Μας συμπληρώνετε τα όποια κενά έχουμε.Φυσικά αυτό δεν είναι και τόσο καλό για εμάς,γιατί ποιος ξέρει πότε θα σας την βιδώσει και θα μας αφήσετε στα κρύα του λουτρού.Πάντως εγώ θα σας τον δώσω αυτόν τον πόντο γιατί με βρήκατε σε καλή μέρα.
Πηγαίνοντας τώρα σε κάτι πιο ανάλαφρο,θα ήθελα να τονίσω πως όσα γράφω εδώ,βρίσκουν σύμφωνη την πλειοψηφία των αντρών. Οπότε σχόλια τύπου “μόνο αυτά είναι τα καλά μας;” και “είσαι κακός με τις γυναίκες”, παρακαλώ να λείπουν.Ναι! Για εσένα που χαμογέλασες μόλις τώρα το λέω.
Αγαπάμε την φυσική ομορφιά σας! Όσο περίεργο και αν φαίνεται, προτιμούμε μία όμορφη κοπέλα που θυμίζει άνθρωπο μετά το βάψιμο, παρά μία θεά που από το πολύ make-up έχει γίνει σαν το νόθο παιδί του Joker. Θα το φωνάζω έως ότου δεν έχω φωνή. Έχετε δώρο από τον Θεό, για να μην πω δώρα, και προσπαθείτε να το αλλάξετε; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;

Όχι δεν θα με εκνευρίσετε σήμερα,όχι!Σήμερα είμαι μαζί σας και υποτίθεται πρέπει να σας υπερασπιστώ και ακριβώς αυτό θα κάνω.
Η ευαισθησία δεν είναι μειονέκτημα!Τι θέλετε δηλαδή;Να είστε σαν εμάς που γίνεται πολύνεκρο δυστύχημα δίπλα μας και περιμένουμε να δούμε αν τα πτώματα βγήκαv over 2,5 μήπως πιάσαμε το στοίχημα;Η ευαισθησία που έχετε οι γυναίκες είναι κατά τη γνώμη μου,το μεγαλύτερο όπλο σας κατά των αντρών.Τι εννοώ; Για δείτε πως αλλάζει η συμπεριφορά ενός άντρα όταν βλέπει μία γυναίκα να κλαίει και τα ξαναλέμε.
Είσαι άντρας! Έχεις αντέξει χτυπήματα, στρατό και σπανακόρυζο. Σου έρχεται η άλλη θλιμμένη και ρίχνει ένα δάκρυ.Δεν χρειάζεται παραπάνω από ένα.Με το που το δει ο άλλος,το παιχνίδι έχει τελειώσει από τον πρώτο γύρω με τεχνικό knock-out.

Albert-Einstein-Men-vs.-WomenΒέβαια είστε πραγματικά πιο ψυχούλες από εμάς και δεν θέλω να πιστέψω ότι το χρησιμοποιείτε αυτό το όπλο σας μόνο και μόνο για να μας δίνετε την ψευδαίσθηση ότι είμαστε το ισχυρό φύλο. Ναι,εντάξει. Παίρνω την ψευδαίσθηση μου και πάω να κλάψω στην γωνιά μου.
Κλείνοντας,γιατί σας κούρασα και κουράστηκα,θα ήθελα να ζητήσω μία και μοναδική χάρη.

Επειδή και εμείς τα αγοράκια έχουμε ψυχούλα,όσο και αν θέλουμε να το κρύβουμε,θα σας παρακαλούσα να μας ρίχνετε και κανένα χαμόγελο άμα μας βλέπετε σε κακό mood.Πραγματικά μπορείτε να κάνετε μαγικά,απλά δεν το ξέρετε! Εμπιστευτείτε με, δοκιμάστε το και πείτε μου.Η αντρική ψυχολογία είναι πιο ευανάγνωστη και από το λεξικό του Μπαμπινιώτη.

Η δυσκολία για να γραφτεί αυτό το κείμενο ήταν μεγάλη και ο εσωτερικός πόλεμος ακόμα μεγαλύτερος. Ελπίζω να εκτιμήσετε την προσπάθειά μου κορίτσια, αλλά και να μην το εκτιμήσετε δεν θα μου φανεί περίεργο. Άντε αχάριστες!

Το προηγούμενο άρθρο του Ανδρέα Βλουτή σχετικά με το τι τον ενοχλεί στις γυναίκες , μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Αν σας άρεσαν αυτά που έγραψε, ο Ανδρέας Βλουτής, μπορείτε να τον βρείτε εδώ στο facebook

You may also like