Τι ΔΕΝ πρέπει να πείτε στους νεόνυμφους, από το Yes-I-do.gr

2c7dfb80e5242ad2681e6c64994e1ec1Φαντάζομαι σας έχει συμβεί να μην ξέρετε τι να ευχηθείτε στους νεόνυμφους ή στους κοντινούς συγγενείς, προκειμένου να ξεφύγετε από τα τυπικά …ή αν δεν τους γνωρίζετε καλά και θέλετε να φανείτε “κοινωνικοί”.

Η νύφη και ο γαμπρός τα βρήκαν, τα κανόνισαν και τα οργάνωσαν.
Σας κάλεσαν, τους πήρατε και το δώρο και έφτασε η ώρα που είστε δίπλα στο ζευγάρι και θέλετε να τους πείτε κάτι. Εκτός και αν είστε κολλητός του ζευγαριού ή στενός συγγενής που τα λόγια είναι περιττά και απλά περνάτε τέλεια στο γλέντι, πρέπει να πείτε κάτι στο ζευγάρι που σας κάλεσε. Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε λοιπόν, και ας είναι και οι τετριμμένες ευχές του στυλ “Βίον Ανθόσπαρτον” και τα σχετικά αρκεί να μην πείτε τίποτα από τα παρακάτω:

Πολύ ωραία τα οργανώσατε, αλλά θα πρέπει να σας κόστισε μία περιουσία!

Τι σε νοιάζει μαντάμ πόσο κόστισε και πόσο δεν κόστισε; Από την τσέπη σου τα πήραμε; Απαπα!!! Περνάς καλά καλέ; Εκεί τελειώνει, πάρε τα σχόλια μαζί σου στο αμάξι!

Είστε καιρό μαζί έτσι; Οπότε τώρα μπαμ μπαμ ένα παιδί είναι το επόμενο βήμα!
Αχ σε ευχαριστούμε για τη συμβουλή, δεν το είχαμε σκεφτεί είναι η αλήθεια! Σε περιμέναμε για να μας πεις το επόμενο βήμα! Next please.

Δεν βλέπω την ξαδέρφη τη Ρούλα, πως και έτσι;
Μπήκε στο πλύσιμο και δεν φαίνεται! Αφού μιλάς με την Ευαγγελία και ξέρεις ότι δεν την καλέσαμε τι θες και τα σκαλίζεις; Μάλλον έπρεπε και εσύ να μείνεις εκτός λίστας για να κάνεις παρέα με τη Ρούλα και να τα σχολιάζετε μαζί!

Τελικά πήρες γοργονέ νυφικό ε; Πολύ ωραίο είναι δεν λέω αλλά ένα πιο φαρδύ πιστεύω θα σε κολάκευε καλύτερα. Εμ δεν είσαι και 20 χρονών.
Εμ και η έξοδος είναι από εκεί, θα σου πήγαινε καλύτερα από την είσοδο.

Επιτέλους το αποφασίσατε. Έλεγα και εγώ, τόσα χρόνια τι κάνουν; Δεν θα περάσουν στο επόμενο βήμα;
Και έλεγα και εγώ δεν θα πετάξεις την κακία σου;

Μέσες άκρες αυτά δεν τα λέμε!!!
Άντε και στα δικά σας οι λεύτεροι!

Από τη Νεφέλη Βιτζηλαίου, Yes-I-do.gr

You may also like