Τι είδαμε την Παρασκευή στο YES I DO CATWALK II

Για δεύτερη χρονιά είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά το Catwalk που διοργάνωσε άψογα η ομάδα του πιο πετυχημένου wedding site στην Ελλάδα, Yes-I-do.gr, που έχει δημιουργήσει η ταλαντούχα  Μυρτώ Κάζη. Είδαμε διάσημους Έλληνες κι Ελληνίδες να ανεβαίνουν στην πασαρέλα του MEC Παιανίας ντυμένοι γαμπροί και νύφες με δημιουργίες  των κορυφαίων σχεδιαστών της χώρας μας για καλό σκοπό. Η ατμόσφαιρα και διακόσμηση ανάλογη των shows στο εξωτερικό και η μουσική που έπαιζαν oι Picos Apicos σε έβαζαν σε διάθεση για χορό…

Το YES I DO Catwalk
58 διάσημοι Έλληνες, ανάμεσά τους η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που άνοιξε το show, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Τόνια Σωτηροπούλου που έκανε το φαντασμαγορικό φινάλε, η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Αντίνοος Αλμπάνης, η Τζένη Μελιτά, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Ιλένια Ουίλιαμς, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ανθή Σαλαγκούδη, η Κωνσταντίνα Κομματά, η Έλενα Τσαγκρινού η Άννα Πρέλεβιτς, η Έλενα Γαλύφα, η Κατερίνα Μισιχρόνη και πολλοί ακόμα από όλο το φάσμα του καλλιτεχνικού & δημοσιογραφικού χώρου ντύθηκαν νύφες και γαμπροί με δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών, στην πιο ρομαντική, κομψή και ιδιαίτερη πασαρέλα,

Οι σχεδιαστές που έντυσαν τους celebrities ήταν οι:  Βασίλης Ζούλιας, Δημήτρης Πέτρου, Ορσαλία Παρθένη, Βλάσσης Χολέβας, Άννα Ανεμομύλου, Madame Shoushou, Αλεξία Κιρμίτση, Βασίλης Θωμόπουλος, Σωτήρης Γεωργίου, Maison Faliakos και Αιμιλία Κρητικού, ενώ παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Μυρτώ Κάζη, ιδιοκτήτρια του http://www.yes-i-do.gr/, του πιο αγαπημένου site και περιοδικού γάμου στην Ελλάδα.

Το φετινό catwalk πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό. Τόσο οι celebrities όσο και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών στα ειδικά διαμορφωμένα spots, ενώ οι καλεσμένοι καλώντας σε έναν ειδικό αριθμό πρόσφεραν χρήματα για το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Στη σκηνή του Yes I Do Catwalk έλαβαν χώρα αρκετά happenings! Εκτός του ότι στη σκηνή υπήρχε live μπάντα (oι Picos Apicos) που έπαιζαν τα πιο γνωστά Rock ’n Roll κομμάτια όλων των εποχών, η Κατερίνα Μισιχρόνη, που περπάτησε για τη Madame Shoushou, δέχτηκε (και αποδέχτηκε!) πρόταση. Ακόμα, η ομάδα της Αιμιλίας Κρητικού συμμετείχε σε manequin challenge, όπου όλα πάγωσαν και εμφανίστηκε στη σκηνή ο hair stylist Γιώργος Σφακιανάκης και επιμελήθηκε τις τελευταίες λεπτομέρειες των μαλλιών τους!

Το κλείσιμο της βραδιάς ήταν μια μεγάλη έκπληξη! Και ενώ όλοι νόμιζαν πως το catwalk είχε τελειώσει, η μπάντα ξεκίνησε να παίζει το Tutti Frutti και 15 παιδάκια από 2 ως 15 ετών ξεχύθηκαν στη σκηνή, ντυμένα με τα υπέροχα και πολύ funky outfits του ελληνικού brand Yellow Sub κρατώντας πλακάτ με αισιόδοξα μηνύματα και ραίνοντας το catwalk με ροδοπέταλα! Mε όχημα το κίτρινο υποβρύχιο, οι αδερφές Κοκκώνη δέχονται στο … “πλήρωμά” τους κάθε παιδί που έχει έντονη προσωπικότητα, άποψη και στυλ!

THE BACKSTAGE

To styling των μαλλιών για την επίδειξη ανέλαβε η Wella Professionals, με προϊόντα από τη πολυαγαπημένη επαγγελματική σειρά styling EIMI.

Η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, global & senior make up artist της MAC Cosmetics,τη νούμερο 1 επιλογή κάθε νύφης σε όλο τον πλανήτη, επιμελήθηκε με την απίστευτη ομάδα της το make up όλων όσων περπάτησαν στο Yes I do Catwalk.  Η Έλια Κεντρωτά μάλιστα, PR & Communications Manager της MAC Cosmetics περπάτησε στο catwalk με outfit που έφερε την υπογραφή του Σωτήρη Γεωργίου.

Παπούτσια πραγματικά κοσμήματα για τις νύφες και στυλάτες επιλογές για τους celebrities γαμπρούς, ολοκλήρωσαν τα looks και έφεραν φυσικά την υπογραφή της MIGATO.
Μοναδικά κοσμήματα, παραμυθένια δαχτυλίδια, κομψά κολιέ που αγκαλιάζουν το λαιμό, statement βραχιόλια και vintage σκουλαρίκια PANDORA, ολοκλήρωσαν τα bridal outfits όλων των celebrities, μεταμορφώνοντας τις νύφες σε αιθέριες υπάρξεις βγαλμένες από editorial μόδας.

THE PARTY
Τόσο στον ειδικό χώρο που είχε στηθεί στο backstage για τους celebrities όσο και στον χώρο έξω από το catwalk, το catering ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ είχε αναλάβει να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο με ένα finger food menu επηρεασμένο από το Rock ’n Roll θέμα της βραδιάς

Παράλληλα, το THE SWEET SPOT είχε ετοιμάσει το πιο υπέροχο candy bar που έχετε δει ποτέ, με πολυόροφες τούρτες με θέμα τη δαντέλα, λαχταριστά cake pops, εκπληκτικά cupcakes και απίθανα γλυκίσματα.

Οι εκπρόσωποι της showbiz, απόλαυσαν τόσο πριν ανέβουν στην πασαρέλα όσο και μετά παγωμένη draft ALFA και Strongbow, το νούμερο 1 cider (μηλίτη) στον κόσμο!

Τέλος, η ομάδα του Yes I Do θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην UBER για τη μετακίνηση των celebrities αλλά και των νυφικών αλλά και στη Nannuka για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών!

Για να δείτε τις φωτογραφίες που πόσταραν οι celebrities βάλτε το hashtag #yesidocatwalk .

THE LINE UP

DIMITRIS PETROU:Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Αντίνοος Αλμπάνης, Θάνος Αδαμόπουλος, Χρήστος Μπίρμπας, Γιάννης Κουκουράκης

ANEM | Anna Anemomilou: Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνα Κομματά, Νατάσα Μπερέκου, Άννα Πρέλεβιτς

Parthenis: Έσθερ Μαστρογιάννη, Σάββας Πούμπουρας, Ευαγγελία Κουταλίδου, Κωνσταντίνος Δανός

ALEXIA KIRMITSI: Ανθή Σαλαγκούδη. Βάλια Ζαμπάρα, Νάνσυ Σπαθή, Μαίρη Καλύμνου, Ιλένια Ουίλιαμς

VASSILIS THOM: Δημήτρης Ουγγαρέζος, Δημήτρης Ίσαρης, Ίων Μάγκος, Χρήστος Βέργαδος, Λάμπρος Κωνσταντάρας

madame shou shou: Josephine, Κατερίνα Μισιχρόνη, Μαριτίνα Χαλβατζή, Βίβιαν Ρουβέλα, Σουζάνα Κεγγίτση, Σοφία Ιωάννου

SOTIRIS GEORGIOU: Κώστας Φραγκολιάς, Μαρία Ένεζλη, Πέτρος Πυλαρινός, Έλια Κεντρωτά

ΑΙΜΙΛΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ HAUTE COUTURE: Έλενα Παπαβασιλείου, Κατερίνα Σκουρλή, Τζένη Μελιτά, Μαίρη Ρετσίνα – Χριστίνα Βραχάλη

MAISON FALIAKOS:Γιούλικα Σκαφιδά, Τίνα Μιχαληλίδου – Μαυρομιχάλη, Λαβίνια Σταθάκη, Μαρία – Λουίζα Βούρου

Vlassis Holevas: Έλενα Τσαγκρινού, Έλενα Γαλύφα, Νεσχάν Μουλαζίμ

Vassilis Emmanuel Zoulias: Αναστασία Περράκη, Όλγα Κυπριώτη, Τόνια Σωτηροπούλου

Και Μυρτώ… ανυπομονούμε για το επόμενο!

You may also like