Τι θα δούμε αύριο στο 60 Minutes Online;

2013-05-26_19.02.56Η Μυρτώ Κάζη, η Μαίρη Ρετσίνα και ο Πάρις Λύκος, έρχονται στον SKAI αυτή την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 στις 19:00, για να μας ταξιδέψουν στον χώρο του ίντερνετ και της τεχνολογίας.

Τα 3 παιδιά ενώνουν τις δυνάμεις τους και βάζουν μπροστά τη μηχανή αναζήτησης όλων των πληροφοριών και των ειδήσεων που «παράγουν μέλλον». Έρευνες, καλεσμένοι, gadgets & apps, νέες εφαρμογές , άνθρωποι με καινοτόμες ιδέες , όλοι και όλα «χωράνε» στο 60mnsonline.
Σε αυτή την άκρως καλοκαιρινή εκπομπή, η Μυρτώ με την Μαίρη δοκιμάζουν τις φωνητικές τους ικανότητες και προσπαθούν να τραγουδήσουν το hit του καλοκαιριού.

OGEΔάσκαλος σε αυτή την προσπάθεια είναι ο ράπερ & συνθέτης OGE , ο οποίος τους μυεί στον χώρο των συστημάτων ήχου ενός στουντίου. Ακόμα, η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Κωνσταντάκη, αποκαλύπτει το app που εμπιστεύεται για το καθημερινό της πρόγραμμα και συμμετέχει σε ένα τεστ τεχνολογίας. Τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά. Η Μαρία ξεδιπλώνει τον εξαιρετικά χιουμοριστικό χαρακτήρα της αφού απαντά στις ερωτήσεις χωρίς φόβο και προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει λέξεις όπως “www” και “sms”. Οι απαντήσεις της είναι απολαυστικές!
Ο Νίκος Βερβερίδης και η Καλλιόπη Αλπίτση μιλάνε για το Ελ Culture, την διαδικτυακή πλατφόρμα πολιτιστικού περιεχόμενου που έχουν δημιουργήσει.Ένα tablet με πολλές χρήσεις που θα καλύψει τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Επίσης, τι είναι το bike sharing και πώς το ποδήλατο μπορεί να διευκολύνει τις μετακινήσεις σας. Αξεσουάρ αλλά και video games για φανατικούς χρήστες παιχνιδιών.

_D3_5691

60 Minutes Online
Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 στις 19:00
στην τηλεόραση του SKAI

You may also like