Τι κρύβουν οι άνδρες από τις γυναίκες

Γενικά οι άνδρες θεωρούνται πιο κλειστοί χαρακτήρες. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των ανδρών που ανοίγονται και είναι έτοιμοι να αφεθούν εύκολα στις συντρόφους τους. Όμως σύμφωνα με έρευνες… δυσκολεύονται να εμπιστευτούν το έτερον ήμισυ και προσπαθούν να κρατήσουν κάποια πράγματα για τον εαυτό τους, ώστε να είναι πιο προφυλαγμένοι!  

Επιπλέον, οι περισσότεροι άντρες είναι πολύ πιο ευαίσθητοι από ό,τι νομίζει μια γυναίκα και μερικές φορές απλά δεν θέλουν να μοιραστούν τις σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό τους. Δείτε για παράδειγμα παρακάτω τρία πράγματα που μπορεί να κρύψει ένας άνδρας από μια γυναίκα…

Τους φόβους του

Ένα από τα μυστικά που δεν αποκαλύπτουν οι άντρες, είναι ότι φοβούνται. Φυσικά οι φόβοι τους δεν περιορίζονται στις αράχνες και τις κατσαρίδες. Μπορεί απλά να φοβούνται ότι θα σας χάσουν. Είναι ο πιο σιωπηλός φόβος που έχουν.

Τις φαντασιώσεις του

Εκτός από τον φόβο της απώλειας σας, άλλο ένα πράγμα που ο καλός σας κρύβει από εσάς, είναι οι σεξουαλικές του φαντασιώσεις. Μερικές φορές, οι κάπως «προχωρημένες» ερωτικές τους φαντασιώσεις, αποτελούν θέμα ταμπού. Μπορεί να φοβάται ότι θα προσβάλει ή ότι θα τρομάξει τη σύντροφό του.

Την οικονομική του κατάσταση

Ένα από τα πράγματα που μπορεί να κρύψει ένας άνδρας από μια γυναίκα, και μάλιστα όταν δεν την γνωρίζει καλά, είναι η οικονομική του κατάσταση. Πολλές φορές, αν έχει οικονομικά προβλήματα, μπορεί να θεωρήσει ότι αυτό θα αλλάξει τον τρόπο που τον βλέπει κάποια γυναίκα.

You may also like