Τι να φορέσω σήμερα; από την Α.Αδαμοπούλου (25/3)

Τι φοράμε σήμερα - bannerΚορίτσια, όλες μας το έχουμε αντιμετωπίσει – κι εξακολουθούμε να το αντιμετωπίζουμε! – αυτό το πρόβλημα. Ειδικά όταν ο καιρός μας κάνει τερτίπια, πόσο μάλλον τώρα με το «Μάρτη το γδάρτη», στεκόμαστε μπροστά στη ντουλάπα και ρίχνουμε κλεφτές ματιές από το παράθυρο! Αποφασίσαμε, λοιπόν, στο The K- Magazine να σας βοηθάμε δίνοντάς σας κάποιες ιδέες. Σήμερα, μάλιστα, που είναι και του Ευαγγελισμού κι όλο και θα θέλετε να βγείτε να γιορτάσετε με κάποιον Ευάγγελο ή κάποια Ευαγγελία – παρεμπιπτόντως, να τους χαίρεστε! – ιδού οι προτάσεις μας!

Για την Αθήνα:

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, συννεφιές «παίζουν» και σήμερα στην πρωτεύουσα. Το πρωί θα πνέουν άνεμοι ΒΑ κατεύθυνσης κι εντάσεως 3 μποφόρ κι η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 11 βαθμούς Κελσίου. Το μεσημέρι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας βρέξει, φίλες Αθηναίες, με τους ανέμους να αλλάζουν κατεύθυνση (ΝΑ) με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 13 βαθμούς.

Τι προτείνουμε;

                Ένα πουλόβερ σε έντονο χρώμα σε συνδυασμό με boyfriend’s jeans κι από πάνω ένα ζεστό παρκά κι ένας funky beanie σκούφος είναι ιδανικός συνδυασμός ώστε και να προφυλαχθείτε από τη βροχή και τον αέρα και να κυκλοφορήσετε casual και στυλάτες ταυτόχρονα! Φυσικά δε λείπουν τα μποτάκια – εδώ θα μου άρεσε κι η εναλλακτική επιλογή αθλητικών τύπου Stansmith. Για να απογειώσετε το στυλ, προσθέστε κι ένα μεγάλο βραχιόλι κι ευδιάκριτα σκουλαρίκια.

Athens 25-3-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

Φίλες καρντασίνες, εδώ εμάς θα μας έχει πιο… δροσερά. Συννεφιά θα επικρατεί με ανέμους Α κατεύθυνσης έντασης 3 μποφόρ και με τη θερμοκρασία να είναι γύρω στους 6 βαθμούς Κελσίου. Το μεσημέρι υπάρχει κι εδώ μεγάλη πιθανότητα βροχής με την ένταση των ανέμων να ανεβαίνει κατά μία μονάδα, ενώ η θερμοκρασία δε θα έχει ιδιαίτερη απόκλιση από την πρωινή.

Τι προτείνουμε;

Με εμπνέει η ιδέα ενός rock-cute συνόλου. Πώς; Ζεστό κολάν – ή opac καλσόν, αν προτιμάτε -, φούστα «σκωτσέζικη», ένα απλό λευκό Tee με ένα ζεστό μπολερό σε χρώμα που να αντιστοιχεί με εκείνα της φούστας, κοντό μπουφάν, biker boots και φουλάρι που τονίζει λίγο ακόμα τη rock αίσθηση.

Thessaloniki 25-3-2015

Φυσικά μην ξεχνάτε ότι πάντα εσείς δημιουργείτε το στυλ κι όχι αυτό εσάς! Καλές δοκιμές!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να δείτε τη σελίδα μου στο Polyvore .

You may also like