Τι φοράμε αύριο; Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Μεγάλη Εβδομάδα έφτασε και φαίνεται πως ο καιρός προσπαθεί να αφομοιώσει αυτό το γενικότερο κλίμα κατάνυξης. Κατά διαστήματα λιακάδες, νεφώσεις, ενίοτε βροχές… Βασικά αναποφάσιστος είναι κι όχι κατανυκτικός, αλλά ας μην το θίξω περαιτέρω! Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως αφότου βάψετε τα αυγά σας πρέπει να κλειστείτε σπίτι! Είτε, λοιπόν, έχετε να κάνετε κάποιες τελευταίες δουλειές πριν το Πάσχα είτε για μία βόλτα, ας δούμε τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και να διαλέξουμε αναλόγως τα ρούχα που θα φορέσουμε!

Για την Αθήνα:

Αν και θα ξεκινήσει με λιακάδα η μέρα στην Αθήνα αύριο, αναμένονται πυκνές νεφώσεις από το μεσημέρι κι ύστερα. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 15 και 24 βαθμών Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί εντάσεως περίπου 2-3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Επιλέξτε ένα παντελόνι τύπου joggers σε συνδυασμό με ένα denim πουκάμισο (προσοχή να μην είναι «βαριά» η ύφανση) και κατά προτίμηση φορέστε το μέσα από το παντελόνι. Από παπούτσια επιλέξτε ένα ζευγάρι λευκά sneakers και μία bucket τσάντα για τα προσωπικά σας είδη. Για πανωφόρι είναι ιδανική μία καμπαρντίνα, ενώ ένα ρολόι με φαρδύ καντράν και μπρασελέ κι ένα ζευγάρι γυαλιά τύπου aviator θα ολοκληρώσουν ένα urban look.

Athens 28-4-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Με νεφώσεις αναμένεται η Μεγάλη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη και με μία πιθανότητα ασθενούς βροχόπτωσης κατά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία υπολογίζεται να κυμανθεί περίπου μεταξύ 12 και 22 βαθμών Κελσίου κι οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-ανατολικοί μεταβλητοί εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Για τις καρντασίνες μου έχω μία έμπνευση α λα… Coachella! Φορέστε τα αγαπημένα σας jeans με ένα top με boho σχέδια και μία μακριά ζακέτα με κρόσσια. Μην αποθηκεύσετε ακόμη τα cowboy ankle booties σας με τα χειμερινά παπούτσια σας για το καλοκαίρι ακόμα, μια που οι θερμοκρασίες επιτρέπουν ακόμη αυτά τα παπούτσια. Προαιρετικά κι αν το top είναι κάπως φαρδύ μπορείτε να το φορέσετε μέσα από το jean και να του δώσετε λίγο «αέρα» και να προσθέσετε μία φαρδιά ζώνη. Για τα προσωπικά σας είδη επιλέξτε μία τσάντα με κρόσσια, ενώ τέλος ένα φαρδύ δαχτυλίδι που «πιάνει» μεγάλο μέρος του δακτύλου θα μου άρεσε ως «extra»!

Thessaloniki 28-4-2016

Τέλος, εφόσον το επιτρέπει το μήκος των μαλλιών σας, δοκιμάστε να κάνετε αυτήν την πλεξούδα…! Ας βγει και λίγο ατημέλητη, δε μας ενοχλεί καθόλου!

Side braid

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς! (Δε σας εύχομαι ακόμη «Καλή Ανάσταση», θα τα ξαναπούμε μέχρι τότε!)

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.kairos.gr  & www.freemeteo.com

You may also like