Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 1 Ιουνίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Και καλό μήνα! Πώς νιώθετε που (επιτέλους!) βελτιώνεται και παίρνει το πρόσωπο που του πρέπει, δηλαδή το καλοκαιρινό; Ελπίζω να σας βρίσκω με καλή κι ηλιόλουστη διάθεση! Και μια που είπα “ηλιόλουστη”, ας δούμε παρέα τις συνθήκες που θα επικρατήσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αύριο και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Αίθριος και με ανεβασμένη θερμοκρασία να περιμένετε αύριο, εν Αθήναις φίλες, με τον υδράργυρο να “παίζει” μεταξύ 21°C και 31°C. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι εντάσεως περίπου 2-3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Ξεκινάμε επιλέγοντας ως βάση του look μία midi φούστα με ruffled λεπτομέρειες ώστε να τη συνδυάσουμε με ένα αμάνικο denim πουκάμισο – το οποίο μπορεί, αν προτιμάτε, να φορεθεί δένοντας το κάτω τμήμα του στη μέση ώστε να το μετατρέψουμε σε top. Οι μπαλαρίνες – mules είναι μία από τις τάσεις που θα αγαπηθούν αυτό το καλοκαίρι κι αν σκοπεύετε να επενδύσετε σε ένα τέτοιο ζευγάρι, προτιμήστε ένα lace up! Μία τσάντα ώμου σε καλοκαιρινή απόχρωση ταιριάζει ιδανικά στο look ενώ από κοσμήματα προτιμήστε κρεμαστά σκουλαρίκια με γεωμετρικά σχέδια κι ένα σετ βραχιολιών ώστε να μην είναι “άδειο” το χέρι σας. Βεβαίως δεν ξεχνάμε τα γυαλιά ηλίου μας, με το mirrored aviator style να κυριαρχεί φέτος. Κι αν ετοιμάζεστε για μανικιούρ… δοκιμάστε να κάνετε ένα κομψό mix ‘n’ match χρωμάτων με το μπλε και ένα γήινο καραμελέ.

Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες συνθήκες και στη Θεσσαλονίκη, καρντασίνες μου, με λιακάδα και τη θερμοκρασία να κυθμαίνεται μεταξύ 19°C και 31°C. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς, εντάσεως περίπου 2-3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Αν τυχόν επιθυμήσατε το λευκό φόρεμα στη ζωή σας… ήρθε η ώρα να τελειώσει αυτή η αναμονή! Μπορείτε να επιλέξετε, καρντασίνες μου, ένα midi λευκό φόρεμα με κέντημα (είπαμε πως τα κεντήματα φέτος θα… φορεθούν πολύ!) σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι mule γόβες – αν τυχόν ανησυχείτε πως θα σας φύγει το παπούτσι, μπορείτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι με straps. Μία tote τσαντούλα για τα προσωπικά σας είδη σε έντονο χρώμα θα δώσει ένα chic αέρα στην εμφάνιση. Σε ό, τι αφορά το κοσμήματα αρκούν ένα ζευγάρι κρεμαστά (όχι μακριά) σκουλαρίκια με πέρλα και ένας συνδυασμός δαχτυλιδιών, όπου το ένα μπορεί να είναι φαρδύ και να “καλύπτει” κομψά το δάχτυλο και το άλλο μπλεγμένες βέρες. Αν κι εσείς έχετε κανονίσει ραντεβού για μανικιούρ, προτιμήστε το απαλό πράσινο – άλλωστε, σύμφωνα με την Pantone, το πράσινο είναι το χρώμα του φετινού καλοκαιριού. Α, και μην ξεχάσετε κι εσείς τα γυαλάκια σας για να προστατεύσετε τα μάτια σας από τον ήλιο!

Τέλος, για το hairstyle σας, επιλέξτε μία messy αλογοουρά, την οποία θα δέσετε στη βάση του λαιμού με μία κορδέλα, ώστε να υπάρχει μία (ακόμη) δόση ανεμελιάς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like