Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 1 Οκτωβρίου

wjat to wear today bannerΚαλημέρα, καλημέρα σε όλα τα κορίτσια τα όμορφα του The K-Magazine! Φάγαμε και το Σεπτέμβρη και χαμπάρι δεν πήραμε! Σχεδόν, δηλαδή, μια που ο καιρός μας έδωσε να καταλάβουμε για τα καλά πως το φθινόπωρο έφτασε επίσημα! Πρωτομηνιά αύριο κι ας δούμε με τι στυλ μπορούμε να υποδεχθούμε τον Οκτώβρη βάσει των καιρικών συνθηκών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου περίπου. Επίσης βοριαδάκια θα πνέουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας εντάσεως περίπου 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα boyfriend jeans μπορεί σε πρώτη όψη να φαίνονται άκομψα σα ρούχα, αλλά με τις κατάλληλες «πινελιές» μπορείτε να το μετατρέψετε σε ένα chic casual κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας. Απλά συνδυάστε το με μία λεπτή μπλούζα με τύπωμα για να διατηρήσετε λίγο ακόμα το καλοκαίρι στο στυλ σας και μ’ ένα ζευγάρι κομψές γόβες. Ολοκληρώστε με ένα σακάκι – κατά προτίμηση όχι πολύ «μεσάτο» – σε ανοιχτή γκρι απόχρωση και «παίξτε» με μακριά σκουλαρίκια κι ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι. Για όσες ετοιμάζονται και για μανικιούρ θα μου άρεσε μία κάπως σκούρη απόχρωση του μπλε.

Athens 1-10-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

Στη συμπρωτεύουσα θα έχουμε μάχη μεταξύ ήλιου και νεφώσεων από το πρωί (πράγμα που δεν αποκλείει πιθανότητες βροχόπτωσης), ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί περίπου από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί εντάσεως περίπου 1 μποφόρ και το βράδυ θα μεταβληθούν σε νοτιάδες ιδίας εντάσεως.

Τι προτείνουμε;

Για σας, καρντασίνες μου, θα μου άρεσε ένα boho chic στυλ. Επιλέξτε ένα φόρεμα σε chiffon ή jersey με έντονο τύπωμα, όπως το floral που σας παρουσιάζω εδώ και συνδυάστε το με μία μακριά ζακέτα σε λίγο πιο ουδέτερο χρώμα – το γκρι είναι καλή επιλογή και «σπάει» το πολύ κόκκινο, εν προκειμένω. Φορέστε ένα ζευγάρι κομψά ankle boots κι έχετε για την «προίκα» σας μία messenger bag που ταιριάζει στα χρώματα του φορέματος που θα επιλέξετε. Ολοκληρώστε με μακριά σκουλαρίκια κι αν κι εσείς προσπαθείτε να διαλέξετε απόχρωση για το μανικιούρ σας, μία απόχρωση του κόκκινου που να παραπέμπει στο χαρακτήρα της μετάβασης που διακατέχει το φθινόπωρο είναι ιδανική!

Thessaloniki 1-10-2015

Τέλος για το hair styling προτείνω και πάλι ένα messy κότσο.

Messy bun 2

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like