Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Επιτέλους, οι θερμοκρασίες κάπως μαλάκωσαν και βλέπουμε λίγο πιο ηλιόλουστες (και φυσικά ευχάριστες) μέρες! Έτσι, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας με αρκετά καλύτερη διάθεση. Οπότε ας δούμε τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας! Αυτήν την εβδομάδα, μάλιστα, λέμε να… ξεθαρρέψουμε λίγο και να βγάλουμε έξω τα ποδαράκια μας!

Για την Αθήνα:

Συνεχίζονται κι αύριο οι λιακάδες στην πρωτεύουσα με την θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 9°C και 14°C. Τα επίπεδα της υγρασίας θα φτάσουν ως το 80% ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί εντάσεως 2 έως 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Κι αφού είπαμε να… ξεθαρρέψουμε, ώρα να ελευθερώσουμε από τα δεσμά της ντουλάπας μας την αγαπημένη μας ασύμμετρη φούστα – κι αν δε έχουμε, ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε την εκπτωτική περίοδο! Φορέστε τη με ένα πουκάμισο ή μπλούζα με μεταλλικά στοιχεία στην πλέξη της, ένα ζευγάρι μπότες που φτάνουν λίγο κάτω από το γόνατο (οι συγκεκριμένες της Aquazzura κάνουν σούρες, μην τις βλέπετε έτσι στατικές) κι ένα μεσάτο jacket με γούνα (μιλάω για faux, έτσι;). Αν κι εσείς επιλέξετε συνδυασμό γκρι και μαύρο, δώστε λίγο χρώμα στο σύνολο με μία τσάντα ώμου κι ένα ρολόι, ενώ από κοσμήματα αρκεί ένα ζευγάρι κρίκοι – καρφάκια στα αυτιά.

Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες συνθήκες με λιακάδα και θερμοκρασία έως του 14°C θα έχουν αύριο και στη Θεσσαλονίκη. Η υγρασία θα φτάσει έως το 93% κι οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί εντάσεως έως τα 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Ώρα και για το αγαπημένο μας μάλλινο mini dress! Φορέστε το με ένα δερμάτινο biker ή ένα bomber (ή ένα δερμάτινο bomber, όπως εδώ!), ένα ζευγάρι μπότες με τακούνι μεσαίου ύψους και μία τσάντα crossbody για ένα street chic look. Συμπληρώστε με ένα μακρύ κολιέ με γεωμετρικά μοτίφ, ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια κι ένα φαρδύ βραχιόλι (ιδανικά να φορεθεί πάνω από το μανίκι του φορέματος, αν αυτό είναι μονόχρωμο) κι είστε έτοιμες!

Όσο “τρέχουν” οι εκπτώσεις, αναπόφευκτα το μάτι “προσγειώνεται” και στα κομμάτια της νέας σαιζόν. Και καθώς αύριο με τον ήλιο τα ματάκια μας θα χρειαστούν τη δέουσα προσοχή… ευκαιρία να δείτε τα γυαλιά ηλίου της Polaroid για την άνοιξη!

Τέλος, για τα μαλλιά σας, προτιμήστε τον ατίθασο κότσο. Αφήστε, δηλαδή, μερικές τούφες στα πλαϊνά να φεύγουν ελεύθερες και τα υπόλοιπα μαζέψτε τα στο ύψος του σβέρκου ή λίγο πιο ψηλά από αυτόν!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

 

You may also like