Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 10 Αυγούστου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Ελπίζω αυτές οι ζέστες να μη σας αποθαρρύνουν – αλήθεια, ποιος φωστήρας σκέφτηκε να αποκαλέσει “Εωσφόρο” αυτό το κύμα καύσωνα; Είναι εμφανές πως σουλατσάρουν οι δράκοι της Daenerys Targaryen! (Ναι, αυτό το “Game Of Thrones” με κατέστρεψε!)

Όπως και να έχει, για όσους έχουμε μείνει στα μετόπισθεν των αστικών κέντρων, οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ούτε μας… χαρίζονται λόγω ζέστης! Ας δούμε, λοιπόν, τι συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας για (άλλη μία) chic εμφάνιση!

Για την Αθήνα:

Ζεστή κι ηλιόλουστη προβλέπεται η αυριανή μέρα στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 28°C και 37°C. Μικρή ανάσα δροσιάς θα προσφέρουν οι βόρειοι άνεμοι εντάσεως περίπου 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Μία δροσερή παντελόνα είναι ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις – κι αν είναι cropped ακόμη καλύτερα! Προτιμήστε τη σε ουδέτερο χρώμα ώστε να μπορέσετε από επάνω να φορέσετε ένα πολύχρωμο top. Συνδυάστε τα δύο κομμάτια με ένα ζευγάρι flat σανδάλια με κορδέλα που δένει στον αστράγαλο και μία τσάντα ώμου για τα προσωπικά σας είδη, επίσης σε έντονο χρώμα που θα ταιριάζει με το top. Από κοσμήματα προτιμήστε ένα ζευγάρι κοντά κρεμαστά σκουλαρίκια κι ένα μακρύ κολιέ με charms και χάντρες. Εννοείται δε φεύγουμε από το σπίτι χωρίς γυαλιά ηλίου κι εδώ θα συνιστούσα ένα cat-eye σκελετό για glam look!

                Για τη Θεσσαλονίκη:

Λιακάδα κι υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται αύριο και στη Θεσσαλονίκη, με το υδράργυρο να “παίζει” μεταξύ 27°C και 36°C. Παράλληλα θα πνέουν νότιοι άνεμοι εντάσεως περίπου 2 έως 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Παίξτε με της γήινες αποχρώσεις φορώντας μία μακριά φούστα με κάποιο μοτίβο,  ένα camisole top κι ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα (ιδανικά με μεσαίο ύψος τακουνιού). Μία τσάντα πλεγμένη με ψάθα ή καλάμι εντείνει την καλοκαιρινή αύρα της εμφάνισης, ενώ ένα ζευγάρι σκουλαρίκια chandelier, ένα χρυσό μενταγιόν κι ένα φαρδύ βραχιόλι θα της δώσουν μία ethnic χροιά. Δεν ξεχνάμε ούτε εμείς τα γυαλιά ηλίου και, αν σκέφτεστε να εκμεταλλευτείτε την εκπτωτική περίοδο, επενδύστε σε σκελετό από ταρταρούγα!

Τέλος, για το style των μαλλιών σας, πλέξτε τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού που σχηματίζουν τη φράντζα σε μία φαρδιά πλεξούδα και πιάστε τα μαλλιά σας σε μία ψηλή αλογοουρά.

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like