Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου

wjat to wear today bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Νά ‘μαι πάλι εδώ στο καθιερωμένο μας ραντεβού!

Δύο βδομάδες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα κι ο καιρός προς ώρας είναι μεν ηλιόλουστος, αλλά είναι αισθητές κι οι θερμοκρασίες του χειμώνα. Ας δούμε τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αύριο για να δούμε και τι θα διαλέξουμε από τη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Αίθριος και με κατά διαστήματα νεφώσεις αναμένεται ο καιρός στην Αθήνα, με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου  περίπου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως 3-4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Ντυθείτε ζεστά και κομψά επιλέγοντας το μάλλινο φόρεμά σας σε συνδυασμό με μία φαρδιά ζώνη και τις μπότες ιππασίας σας για άνεση – τώρα αν προτιμάτε τις ψηλοτάκουνες μπότες σας, ουδεμία αντίρρηση! Αν παίξετε με γήινες αποχρώσεις όπως σας παρουσιάζω εδώ, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, φορέστε από πάνω ένα παλτό ή jacket με χρώμα. Ολοκληρώστε το outfit μ’ ένα φαρδύ κολιέ (ειδικά αν το φόρεμα έχει ζιβάγκο θα είναι μία πολύ ωραία προσθήκη), σκουλαρίκια stud και σκουφάκι.

              Athens 10-12-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

Αισθητός θα είναι ο χειμώνας αύριο στη συμπρωτεύουσα με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα παρατηρηθούν αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Τα jeggings (κολάν-jeans) είναι ένα πολύ βολικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας μια που μπορεί να αξιοποιηθεί ποικιλοτρόπως. Εδώ το χρησιμοποιούμε σα stretch παντελόνι (ειδικά αν έχει και κάποιο «κόλπο» όπως εδώ με τα φερμουάρ-τσεπάκια) σε συνδυασμό με ένα πουλόβερ με ριχτό γιακά και flat ankle boots. Θα μου άρεσε να ολοκληρώσετε το στυλ με ένα aviator jacket (εφ’ όσον υπάρχει τέτοιο, φυσικά), ειδάλλως κι ένα κοντό μπουφάν είναι υπεραρκετό. Φορέστε έναν πλεκτό μπερέ, σκουλαρίκια κρεμαστά και θα μου άρεσε κι ένα βραχιόλι – ή σετ – με δέρμα.

               Thessaloniki 10-12-2015

Όσο για το hairstyle; Τι πιο ιδανικό από ένα messy bob; Ειδικά αν το κούρεμά σας είναι όπως εδώ!

Messy bob

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like