Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 10 Μαΐου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Ελπίζω αυτές οι μεταπτώσεις του καιρού να μη σας χαλάνε την ανοιξιάτικη διάθεση. Άλλωστε νομίζω πως σπάνια ο Μάιος δε φέρνει spring showers. Και δεν είναι λύση να κλειστούμε στο σπίτι λόγω βροχών, όχι μόνο επειδή κάποιες δουλειές πρέπει να γίνουν αλλά δεν είναι απαραίτητο πως θα μας χαλάσουν και τη βόλτα! Οπότε, ας δούμε τι καιρό θα περιμένουμε αύριο και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Τι να περιμένουμε αύριο, λοιπόν;

Συννεφιασμένος και άστατος αναμένεται για αύριο ο καιρός, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, με τα φαινόμενα να περιορίζονται προς το βράδυ. Η θερμοκρασία κατά μέσο όρο θα κυμανθεί μεταξύ 16°C και 26°C κι οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί με ένταση περίπου στα 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Άνοιξη είναι και όλο το χειμώνα λαχταρούσαμε τη στιγμή να μειώσουμε τα στρώματα ρούχων! Και μία ασύμμετρη midi φούστα είναι μία εξαιρετική αρχή! Μπορούμε να τη συνδυάσουμε με μία βαμβακερή ή λινή μπλούζα με μέσου μήκους μανίκια κι ένα ζευγάρι γόβες (ή γοβάκια) με strap λεπτομέρεια. Οι τσάντες με puzzle pattern είναι μία τάση που έχει ήδη ένα σεβαστό αριθμό… θαυμαστριών και μάλιστα ενδείκνυνται για extra χρώμα στο look μας.

 

Μπορείτε να δώσετε διακριτική λάμψη στην εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια και μάλιστα μπορείτε να βρείτε πληθώρα επιλογών στα Marks & Spencer

… εκτός, φυσικά, από την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή κολεξιόν του brand για εμφανίσεις που θα εντυπωσιάσουν!

Τέλος, για τα μαλλιά σας, ο συνδυασμός μίας πλαϊνής πλεξούδας που καταλήγει σε έναν κότσο χαμηλά στο λαιμό είναι μία κομψή και αμιγώς ανοιξιάτικη επιλογή.

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς! Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like